![]() |
Sebzeli Beşamel Soslu Baharatlı Et |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Beşamel Soslu Baharatlı EtSebzeli Beşamel Soslu Baharatlı Et Tarifi - Sebzeli Beşamel Soslu Baharatlı Et Nasıl Yapılır - Sebzeli Beşamel Soslu Baharatlı Et Malzemeleri Malzemeler 6 kişilik 700 gram kemikli kuzu eti 1 adet orta boy soğan 3 diş dövülmüş sarmısak 4 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı tereyağı 4 su bardağı sıcak su 1’er tatlı kaşığı silme yenibahar, tarçın ve pulbiber Tuz, karabiber Sebzeli beşamel sos için: 1 adet küçük boy soğan 4 çorba kaşığı ince kıyılmış pazı sapı 1 adet küçük boy havuç 1 tatlı kaşığı sıvıyağ 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı un 2 su bardağı süt, tuz, karabiber Süslemek için: 6-7 adet kiraz domates Yapılışı TEREYAĞINI bir tencereye alıp eritin ve eti 5 dakika çevirerek pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|