Taze Enginarlı Makarna |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Taze Enginarlı Makarnaenginar yemekleri - enginarlı makarna - enginarla hangi yemekler yapılır - enginar pişirme tarifleri Malzemeler 150 gr makarna50 gr çeri domates1 adet enginar 20 gr permesan peyniri10 gr tereyağ½ demet fesleğen ½ çay bardağı beyaz şarap 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 dış sarımsak Biraz tuz Karabiber Tarifi Makarnayı haşlayın bir tencerenin içine yağı 2 dış sarımsağı( doğradıktan sonra) ve ince ince doğranmış enginarları tencerede kavurun daha sonra içine yarım çay bardağı şarap ilave edin,alkol uçuncaya kadar karıştırın ayrıca içine biraz makarnanın suyundan ilave edebiliesiniz tuz,karabiber ve böldüğünüz domatesleri de tencereye ilave ettikten sonra fesleğen ve tereyağını koyup bu yaptığınız sosu makarnanızın üzerine düküp servis yapabilirsiniz![]() alıntı |
|
|
|