![]() |
Etli Yaprak Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Yaprak SarmasıMALZEME 250gr ![]() - 250gr ![]() - 2 soğan - 2 çay bardağı pirinç - 1 demet maydanoz - 1 demet dereotu - 1 çorba kaşığı salça veya 2 domates - 1 çorba kaşığı nar ekşisi - karabiber, pulbiber - 1 limon SOS Yoğurt ve sarımsak yapılışı 1- Soğanları, maydanozu ve dereotunu incecik doğrayın ![]() ![]() ![]() 2- Yaprakları ılık suda tuzları gidene kadar bekletin ve yıkayın ![]() ![]() 3- Hepsini tencereye dizin ve üzerlerine porselen bir tabak kapatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|