![]() |
Sebzeli Kefal Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Kefal DolmasıSebzeli Kefal Dolması Tarifi - Sebzeli Kefal Dolması Yapılışı - Sebzeli Kefal Dolması Malzemeleri ![]() Malzemesi: 1 adet levrek balığı (500 gr ![]() Tarifi: • Balığı ayıkladıktan sonra yıkayıp, süzün ![]() • Doğranmış soğan, maydanoz, domates, karabiber, tuz, limon suyu ve tereyağını bir kasede karıştırın ![]() • Balığın iç kısmına bu karışımı doldurun ![]() • Folyo kağıdıyla balığı sarın ![]() • Burada dikkat etmeniz gereken nokta, balığın hava almaması ![]() • Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin ![]() • Sıcak servis yapmalısınız ![]() |
![]() |
![]() |
|