![]() |
Paça Haşlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paça HaşlamasıPaça Nasıl Pişirilir - Koyun Paçası Malzemeler: 12 Tane keçi veya koyun paçası Yarım çorba kaşığı limon 12 Bardak su tuz ![]() Yarım çorba kaşığı zeytinyağı Yapılışı Paçaların üstlerini kazıyıp çatallarının aralarındaki kıl keçelerini keserek çıkarın ![]() ![]() ![]() Etler kaynayınca üzerinde oluşan köpükleri delikli kepçeyle alıp tencerenin kapağını kapatın ![]() ![]() Paçalar pişince bunları tencereden çıkarın ve parçalamadan içlerindeki kemikleri alın, suyu ile birlikte paçaları kâseye koyarak yanında limonla birlikte servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|