![]() |
Soğanlı Bezelyeli Spagetti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soğanlı Bezelyeli SpagettiSoğanlı Bezelyeli Spagetti Tarifi - Soğanlı Bezelyeli Spagetti Yapılışı - Soğanlı Bezelyeli Spagetti Nasıl Yapılır - Soğanlı Bezelyeli Spagetti Malzemeleri 250 g spagetti 2 çorba kaşığı natürel zeytinyağı 500 g soğan (doğranmış) 1 pırasa (ayıklanıp, yıkandıktan sonra, ince doğranmış) 1 1/2 tatlı kaşığı tuz bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 75 g iç bezelye Zeytinyağını kalın dipli bir tencereye koyup, tencereyi kısık ateşe oturtarak, yağı ısıtın ![]() ![]() Bu arada başjfa bir tencereye 3 litre (13 su bardağı) su koyup, tencereyi harlı ateşe oturtarak, suyu bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Her iki tencereyi de ateşten alıp, makarnaları bir süzgeçte süzerek, bir salata kâsesine boşaltın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|