Tavuklu Enginar Graten |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuklu Enginar Gratenenginar nasıl pişirilir - enginar graten - garnitürlü enginar Malzemeler: 4 adet enginar 1 tavuk göğsü 1 küçük soğan Garnitür: Un süt yağ Yapılışı: Enginarları temizleyip haşlayın Tavuğuda haşlayın Soğanı doğrayın yağda kavurun ve haşlanıp didklenmiş tavuğu ve garnitürü ilave edip çok az kavurun Daha sonra enginarları borcama dizin Çukur kısımlarına hazırladığınız tavukları doldurun![]() Beşamel sos için; 2-3 kaşık unu yağda kavurun sütü ilave edin ve çırpın Hafif kaynamaya başlayınca ateşten alın ve hazırladığınız enginarların üzerine dökün Üzerine kaşar peyniri yerleştirip fırına koyun Kaşarlar eriyince servis yapın![]() alıntı |
|
|
|