![]() |
Enginar Graten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enginar GratenEnginar Graten Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Enginar Tarifi - Enginar Yemekleri Malzemeler 4 kişilik 4 adet enginar 4 adet enginar kalbi (konserve) 6 adet brüksel lahanası 1 çay bardağı taze kaşar Beşamel sos için: Yarım kahve fincanı süt 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 adet yumurta Tuz, karabiber Hazırlanışı Ayıklanmış enginarları limonlu suda, yumuşayana kadar haşlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|