![]() |
Kirazlı Parfe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kirazlı Parfe![]() 2 paket krem şanti Yarım kg ![]() 1 yumurta 10 adet kare bisküvi 1 paket kiraz jölesi 1 su bardağı kiraz likörü 1, 5 su bardağı sıcak su 2, 5 su bardağı kiraz Yapılışı: Krem şantileri soğuk süt ile çırpın ![]() ![]() ![]() Bisküvileri un haline getirip, krem şantiye ekleyin ![]() ![]() Kiraz jölesini 1 ,5 su bardağı sıcak suyun içinde eritin ![]() ![]() ![]() Kirazları ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın ![]() ![]() ![]() 10 dakika sonra koyulaşmaya başlayınca kalan kirazları da parfenin içine atın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|