![]() |
Mandalinalı Puding |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mandalinalı PudingMalzemeler: 6 Yaprak Jelatin 2 Mandalina 2,5 Küçük Kutu Süt Kreması 4-5 Çorba Kaşığı Tozşeker 2 Portakalın Suyu Sütlü Çikolata HAZIRLANIŞI : Jelatini 5 dakika suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini kısık ateşte eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan şekeri bir tencerede karıştırarak eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Pudingi kalıptan çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatin nasıl kullanılır? Yaprak jelatinın soğuk suda en az 5 dakika beklemesi gerekiyor Aksi halde topaklaşabilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|