![]() |
Tulum Peynirli Puf Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tulum Peynirli Puf Böreği![]() Malzemeler : 90 gr ![]() 225 gr ![]() Tuz 1 çay kaşığı limon suyu 250 ml ![]() 2 Çorba kaşığı yoğurt 7 ![]() ![]() Ayçiçek yağı Harcı İçin: 1 Yumurta 200 gr ![]() 2 Yumurta sarısı 1 demet dereotu 450 ml ![]() Hazırlanışı: Margarin`i bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağladığınız hamuru çevreden merkeze doğru 15 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatmak için harcın önünde 4 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız börekleri 2-3 dakika ayçiçek yağında kızartın ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|