![]() |
Osmanlı Ispanaklı Ve Peynirli Tepsi Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Ispanaklı Ve Peynirli Tepsi BöreğiOsmanlı Ispanaklı Tepsi Böreği Tarifi - Ispanaklı Tepsi Böreği Yapılışı - Ispanaklı Tepsi Böreği Nasıl Yapılır - Osmanlı Tepsi Böreği 1 kg hazır yufka 300 gr ıspanak 1 soğan 100 gr beyaz peynir Yarım paket margarin 2 su bardağı süt 1 yumurta Tuz Karabiber Ispanakları yıkayıp ayıklayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan margarini eritip soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan sütlü kanşımı son yufkanın üzerine gezdirerek dökün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|