Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Tatlı

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ballı, muz, tatlısı

Ballı Muz tatlısı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ballı Muz tatlısı



Ballı Muz tatlısı

Ballı Muz Tatlısı - Malzemeler - İçindekiler


5 adet muz

4 çorba kaşığı bal

Yarım su bardağı sıvı yağ

3 yemek kaşığı su


Üzeri için:

Antep fıstığı

Ballı Muz Tatlısı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?


Muzların kabuklarını soyup uzunlamasına ikiye kesin Sıvı yağı orta ateşte kızdırıp yağda muzları alt üst ederek kızartın Kızaran muzları kağıt havlunun üzerine alın Balı 3 yemek kaşığı suyla sulandırıp servis yaparken tabağın tabanına balı döküp üzerine kızarmış muzu yerleştirin Geri kalan balı muzların üzerine gezdirip antep fıstık ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.