Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bozulmasını, zeytinyağlıların, önlemek

Zeytinyağlıların Bozulmasını Önlemek

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlıların Bozulmasını Önlemek



yemeklerin bozulmasını önlemek - zeytinyağlı yemeklerin bozulması için püf noktaları- zeytinyağlı yemeklerin kararması
Yaz günlerinde en sevilen yemeklerdendir zeytinyağlı fasülye, bakla gibi yemekler… Ancak bazı ev hanımları bu yeşil sebzelerin piştikten sonra billur gibi sapsarı bir renk almamasından, renklerinin kararıp bozulmasından yakınır Bunun püf noktası ise bu tip yeşil sebzelerin, soğanını ve diğer harcını birden tencereye koyup sıkıca kapatarak pişene kadar tencerenin kapağını açmamakta yatıyor Karıştırmak gerektiğinde ise tencerenin iki kenarından kapağı da bezle tutarak birkaç kere hafifçe sallamak yeterli oluyor Bir de piştikten sonra zeytinyağlı yemeği soğuyana kadar yine kapağını açmadan, piştiği kabın içinde bırakmak gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.