Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem Var |
|
|
#1 |
|
speed
|
Forumsinsi Üyeleri İçin Hediyem VarKaplan İçin: ![]() Mate İçin ![]() Ctn için ![]() Rahatsız İçin ![]() Asyaland İçin Burcu İçin ![]() Angelesdream İçin ![]() Ergenekon İçin ![]() Suskun İçin ![]() Tatia İçin Virus İçin ![]() İsimsiz Karanlık İçin ![]() Yosun için bir paket kaliteli sigara ama ister iç ister sakla keyfine bırakıyorum ![]() ![]() ![]() Umarım beğenirsiniz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
ctn_86
|
gerçekten çok beğendim biliorum bi daha hiç bi yerde bööle bi hediye almayacağım çok tşk ler:)ee bende sana karşılığında bunu alıorum nası? ![]() ayrıca
|
|
|
|
#6 |
|
speed
|
oo tam istediğim araba tşkkür edrm:) yolkeser seni tam olarak tanımadığım için nasıl bi hediye alacağımada karar veremedim yorumun için saol ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
yosun_26
|
speedciimm çok saol ben sigara kullanmıyorum ama hediye olduğu için saklarım düşündüğün için teşekkür ederim:)))
|
|
|
|
#9 |
|
speed
|
yosun bencede içme zaten cok pahalı kıymeti kalmaz:) angelesdream gitarda yakıştı bana saol:)ikinizede yorumlarınız için ben teşkkür ettim ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
suskun
|
sağol meslektaşım ![]() ![]() Bende parfü çok severim:))tam benlik hediye yani teşekkür ederim![]() ![]() ![]() ayrıca unutmadığın içinde sağol:))
|
#11 |
|
speed
|
bende begeneceğini düşünmüştüm başka şansın varmı okadar para saydım:))))) yorum yazdığın için ben tşkkür ederim müdürüm:)) |
|
|
|
#12 |
|
jojo'slover
|
sen bana hediye vermedin ama olsun ben sna veriyim speed bak bu da ben sana rock konseri bileti hemde iki kişilik :
|
|
|
|
#13 |
|
speed
|
aaa tşkkürler kusura bakma unutmuşum ama sende hiç siteye girmiyosunki:)nese ben bunun altında kalmam buda senin için ![]() ![]()
|
|
|
|
#15 |
|
suskun
|
speed çok centilmensin çok çok teşekkür ederim meslektaşım:))
|