Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiridye, kurabiye

İstiridye Kurabiye

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstiridye Kurabiye

MALZEMELER:

2 yemek kasigi margarin yumusak

3 yemek kasigi pudra sekeri

1 yumurta sarisi

8 yemek kasigi un

1 vanilya

ARA DOLGUSU ICIN:

hazir puding

incili sekerler

YAPILISI:

Oncelikle sunu belirtmek istiyorum ben bu tarifi ---pisirelim ---blogundan almistimDenedim gercekten cok harika bir lezzet yalniz ben ara dolgusunu hazir pudingle yaptim Bu blog arkadasim krem santiyle yapmis Simdi tarife gecelim once yag ve pudra sekerini mixserle bir guzel cirpiyoruz kreme kivaminda sonra icine teker teker yumurta sarilarini ilave ediyoruz Sonrada un ve vaniyayi ekliyoruz gayet yumusak bir hamur elde ediyoruz hamurlari ister elinizle ister krema torbasiyla madlen kaliplarina koyuyoruz yaklasik 14 tane kurabiye cikardim ben bu kalibi sonra fotosunu ekleyecegim Turkiyede var galiba bu kaliptan 180 derecede 5-10 dakika pisiriyoruz beyaz olmalari gerek ara dolgu icinhazir pudingi uzerindeki tarifden biraz daha az sutle pisirelimki

kati olsun Bunlari pisip soguduktan sonra bir kurabiye alalim krema torbasina pudingi ko-

yup kurabienin ustune sikip diger kurabiyeyi ustune koyalim agzi fazla kapanmayacak

sekilde agzi acik olan yere incili sekerle susleyelim ustune ister kakao ister pudra sekeri serpin butun kurabiyeleri ayni sekilde yapip servis tabagina alalimAfiet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com