İlginç Haberler |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
İlginç HaberlerAvustralya'nın Melbourne kentinde, otomobilinin içinde ölen 71 yaşındaki adama polis tarafından ceza kesildi Kentin Maroondah Belediyesi'nden yapılan açıklamada, polis memurunun, aracın içindeki ölüyü fark etmeyerek, ceza makbuzunu ön cam sileceğinin altına sıkıştırdığı, yaşlı adamın bir hafta önce öldüğünün belirlendiği kaydedildi Belediye Başkanı Peder Tenham, ölünün ailesinden özür dilendiğini, polis memurunun, camların buğulanmış olmasından dolayı yaşlı adamı görmediğini belirtti ![]() İki odayı yıkıp tek oda yapmak isteyen ev sahibi isi abarttı Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandı Mahalleyi havaya uçurdu Yaralandı (TRABZON)İngiltere Ağır bir hastalık yüzünden kolları kesilen 44 yaşındaki İngiliz, Manchester mahkemesinde dava açtı Kolsuz adam, 1991yılından beri ayaklarıyla ''fevkalade güzel'' otomobil kullandığını söylüyor, ehliyetinin geri verilmesini istiyordu Davacı, ''10 yıldır gayet güzel araba kullanıyorum Hiç kaza yapmadım Ehliyetimi hak ediyorum Vermezseniz yine araba kullanmaya devam edeceğim![]() ![]() '' diyordu 46 yaşındaki İngiliz rahibi, dünyanın un uzun vaazını vererek rekor kırdı Chris Sterry adlı rahip, Cuma sabahı saat 06 30'da vaazına başladı Rahibin konuşması tam 28 saat 45 dakika sonra bitti
|
|