![]() |
Bezelyeli Etli Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bezelyeli Etli BörekMalzemeler: 1 Paket Milföy Hamuru (10 luk pakette) 250 gr Kuzu Eti 2 Adet Orta Boy Soğan 2 Adet Orta Boy Domates 1 Su Bardağı Haşlanmış Bezelye 1 Yumurtanın Sarısı 1 Demet Maydanoz 1 Çorba Kaşığı Margarin 1/2 Çay Bardağı Sıvı Yağ HAZIRLANIŞI : Tencereye margarini ve sıvı yağı alarak, kızdıralım ![]() ![]() ![]() Soğanları ilave edip pembeleştirelim ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarının ortasına etli harçtan bir miktar koyalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|