Vejetaryen Şeftalili Müsli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vejetaryen Şeftalili MüsliVejeteryan Şeftalili Müsli Tarifi - Vejeteryan Şeftalili Müsli Yapılışı 4 kişilik Malzemesi 1 çay bardağı yuflaflı müsli 1 çay bardağı buğdaylı müsli 2 küçük şeftali 1 çorba kaşığı kuru üzüm 2 5 çorba kaşığı iri çekilmiş fındık1 çorba kaşığı tozşeker 2 su bardağı yoğurt 3 çorba kaşığı bal Tozşeker ve 2 kaşık fındığı robotta çekin ![]() Şeftalileri yıkayıp kurulayın Çekirdeklerini çıkarıp ince ince dilimleyin![]() Yoğurdu derin bir kasede iyice çırpın ![]() Fındıklı karışım, şeftali, kuru üzüm, bal ve müslileri ekleyip karıştırın ![]() Servis tabağına alıp üzerine kalan fındığı serpin ![]() Buzdolabında 10 dakika bekletip servis yapın
|
|
|
|