Vejetaryen Çıtır Armut |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vejetaryen Çıtır ArmutVejeteryan Çıtır Armut Tarifi - VejeteryanÇıtır Armut Yapılışı 4 adet sert armut 1 su bardağı toz şeker 1 çay bardağıyulaf ezmesi 1 çay bardağı un 1 çay bardağı hindistancevizi Çeyrek paket margarin Armutlar soyulur ve birkaç parçaya bölünür ![]() Bir tencereye aktarılır ![]() Üzerine şekerin yarısı katılır ve armutlar yarım yumuşayana kadar pişirilir ![]() Bir tavaya yağ konur ![]() Eriyince un, kalan şeker , yulaf ezmesi ve hindistancevizi eklenir,karıştırılır ![]() Armutlar bir fırın kabına aktarılır ![]() Üzerine bu karışım konur ![]() Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir ![]() |
|
|
|