Yorumsuz |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Yorumsuztanımak yeni bir insanı paylaşmak onunla dakikaları bağlanmak farkında olmadan basit midir bütün bunlar tesadüf müdür bütün karşılaşmalar yalan mıdır bütün konuşmalar ben de tanıdım bir insanı paylaştım geçen dakikaları ve bağlandım farkında olmadan dilimden düşmez oldu ismi kapılma fazla dedi kimisi kalbimdekileri onlar nerden bilirdi ki tek isteğimdi onu görmek konuşmak bütün zamanımı ona harcamak elimden gelse zaman duracak nasıl anlatılırdı ki aşık olmak hem o da beni severdi belki davranışları tıpkı ben gibiydi aklımdan çıkmıyorduki sözleri hiç sıkılmadan izleyebilirdim o gözleri herşeye bedel küçük bir bakış mutluydum ben kendimce seviyordum işte delice rüyalarımdaydı her gece akıp giderken zaman öylece bazı cümleler kuruldu bana inanmak gelmiyor içimden hala birlikte olduğunu düşünmek onun başkasıyla gözyaşlarımın sebebi olduysa da kalbim acıyla haykırsa da seçti işte bir başkasını sevdi mi gerçekten o kızı gözlerimin önüne geldi yine bakışları kulaklarımı tırmaladı sessiz çığlığı silecek hiç kimse yok gözyaşlarımı bilmem ki unutur muyum onu bir anlasa onsuz nasıl olduğumu belki de getirmeliyim artık kendi sonumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '!!dissorder!!'
|
|
#2 |
|
black_R-O-S-E
|
bir anlasa onsuz nasıl olduğumu belki de getirmeliyim artık kendi sonumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güsell bi paylaşım eline saalık
|
|