![]() |
Portakal ve Kayısılı Mus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Portakal ve Kayısılı Mus4-6 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet portakal 1 kg kuru kayısı şeker 1,5 çorba kaşığı jöle 8 çorba kaşığı yoğurt Süsleme için: 1 portakal kabuğu rendesi Tarifi: Portakalları yıkayıp iyice kurulayın ![]() ![]() ![]() Kuru kayısıları yıkayıp peçete ile kurulayın ve blendere koyun ![]() ![]() ![]() Üç çorba kaşığı portakal suyunu küçük bir kaba koyun ve kaynatmadan ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız muşu servis kaselerine paylaştırın ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|