Üzümlü Cevizli Parmak Sarması |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üzümlü Cevizli Parmak SarmasıMalzemeler : 8 milföy hamuru 1 çay b kuru üzüm 1 çay b ceviz portakal kabuğu pudra şekeri 1 yumurta Hazırlanışı : Karıştırma kabına 1 çay bardağı kuru üzüm,1 çay bardağı ceviz,portakal kabuğu,pudra şekeri ve 1 adet yumurtayı kırın Tüm malzemeyi karıştırın Milföy hamurlarına içine cevizli malzemeden paylaştırın![]() Daha sonra milföy hamurlarını sarıp rulo yapın Üzerine yumurta sarısı sürün Fırın tepsisine dizin Fırından çıkan üzümlü cevizli parmak sarmasını servis tabağına alın Üzerine pudra şekeri serpin ve servis edin![]() Oktay Usta'nin tarifi |
|
|
|