Ortaokulludan Aşk Mektubu |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Ortaokulludan Aşk MektubuSevgili Sevgilim ;
nerden Baslıyacaqımı Bilmiyorum daha dogru baslamaya sunacak kanıtım yok ![]() ![]() Bu mektubu okuduqunda Ben cok uzaklardada olmıcam ama utancımdan bir süre görünmemeyi düşünüyorum ![]() özür dilerim Ben edebiyat dersini sekerleme saati olarak gören biri olduqumdan mektubuda beceremem![]() ![]() ama Napim senin karsına cıkmadan yapabilceqim tek cıkar yol buydu![]() ![]() arastırmadım sanma günlerce yalvardım o senin sarısın arkadasın varya bi e - mail icin az tostumu gazoz umu icmedi haniii![]() ![]() Ama sonuc kullanılmayan bir e mail![]() ![]() neyse konu dagıldı![]() Ben seni ilk gördüqüm günden beri hep seni düşünüyorum herseyinle seni yanlıs anlama Kişiliqini![]() ![]() Zamansız yerlerde aklıma takılıosun![]() ![]() Kalbim yerinden fırlıcak gibi ![]() ![]() ![]() kalp ti işte hassdiya Sayfa eksik![]() ![]() ![]() anlıcan seni Cok seviyorum sabahları o yüzdendir saatte 60 km le giden servisinle yarısmam o yüzdendir dakka bası yanındakine bişiler sormam o yüzdendir hic sevmediqim almanca sınıfına yazılmam ve o yüzdendir sana günaydın demek icin Okul kapısının biblosu olmam![]() ![]() ![]() Nedendir bilmiyorum beni ne cekti bilmiyorum Gözlerin yüzün gülüsün ![]() ![]() Gecen pazartesi giydiqin dekolte aman ![]() ![]() ![]() konusman yürümen hersey olabilirama Sunu sölim cok ama cok Hoşafıma gidiyosun ![]() Sana cıkma teklif edicim ama nasıl yapılır bilmiyorum![]() ![]() ehiii benle cıkarmısın desem komik diye cıkarmısın yada O cok sevdiqin Justin gibi sacımı 5 numara yaptırsam aa güzel olmus dermisin ?Kafayı yedi diyosun biliyorum ama yemedim matematik dersinden beri benden cok soquksun ama gercekden ben o Yavrumu mehmete sölemistim ![]() ![]() ![]() Seni köpek gibi seviyorum eger bu yazdıqımı okuduysan gayet ciddi olduqumu anlamıssındır ![]() Gerci yazdıklarımı Buraya kadar mektubu ucak yapmip okumussan bu bile bana yeter![]() ![]() ![]() Benimle cık ne olur ![]() ![]() Sensiz olmaz bak sınıfta kalırım benle cıkmassan![]() ![]() bak eger cıkmassan Cantanı tenefuste karıstırıp bulduklarımı anlatırım ya sey yani yere düşmüş![]() ![]() Kopya cekiyo diye adını cıkartırım bak en sevdiqin kazaqını askıdayken vişne suyu dökerim bak![]() ![]() ![]() ![]() Benle cıkkk ben seni cok ama cok seviyorum ![]() Sen yoksan ben Ölürüm ölürüm ölürüm![]() ![]() ![]() walla bunu mehmet yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() Senden Cok ama Cok hoşlaşıyorum Cevabını bekliyorum Güzel kız Ama ne olur cevabın Olumlu Olsun Cool'un kölen olimmm alıntı |
|
|
|