![]() |
Közlenmiş karnıyarık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Közlenmiş karnıyarıkGerekli malzeme: 2 patlıcan 1 soğan 3-4 diş sarımsak 1 domates (süsleme için ayrıca 2 dilim domates) 1 sivribiber (süsleme için ayrıca 2 adet sivri biber) 120 gr yağsız kıyma 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay bardağı su Tuz, karabiber Harcın hazırlanışı: 2 çorba kaşığı sıvıyağda ince doğranmış soğan, sarımsak, biber ve domatesleri hafifçe öldürün ![]() ![]() ![]() Patlıcanları közleyin ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız harcı patlıcanların içine doldurun ![]() ![]() ![]() Önceden 230 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|