![]() |
Erzincan Lokumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erzincan LokumuErzincan Lokumu Tarifi - Erzincan Lokumu Yapılışı - Erzincan Lokumu Nasıl Yapılır - Oktay Usta Erzincan Lokumu Malzeme Listesi 250 Gr Margarin Veya Tereyağı 1 Yumurta 1 Su Bard ![]() 1 Kabartmanı Tozu Aldığı Kadar Un (Un 3 Swu Bardağıda İlave Edilebilir) Ve Kıavamına Göre Olacak Hamurunun Üstü İçin: Pudra Şekeri Hazırlanışı: Tüm malzemeleri karıştırıp yoğur ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 170'c li fırında üzeri kızarana denk kızart ![]() ![]() Not: Lokum sert olacak buna dikkat edelim ![]() |
![]() |
![]() |
|