Ahududu Reçelli Bisküviler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahududu Reçelli BisküvilerAhududu Reçelli Bisküvi Tarifi - Ahududu Reçelli Bisküvi Yapılışı - Ahududu Reçelli Bisküvi Nasıl Yapılır - Ahududu Reçelli Bisküvi Malzemeleri Malzemeler: 2 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 250 gram margarin 1 paket vanilya Aldığı kadar un Üzeri için: 1 çay bardağı ahududu reçeli Hazırlanışı: Oda sıcaklığında yumuşamış margarini pudra şekeri ile iyice yoğurun Yumurtaları katıp karıştırın Vanilya ve unu yavaş yavaş ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun Hamuru ikiye bölüp merdane ile yarım santim kalınlığında açın İstediğiniz kalıplarla kesin, kestiğiniz hamurların yarısını yağlanmış fırın tepsisine dizin Kalan yarısının ortalarını bir başka kalıpla kesip tepsideki hamurların üzerine yerleştirin 180 derecede ısıtılmış fırında bisküviler pembeleşinceye kadar pişirin Fırından alıp ortalarına yeterince ahududu reçeli koyup servise sunun
|
|
|
|