![]() |
Bademli Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli SarmaBademli Sarma Tarifi - Bademli Sarma Nasıl Yapılır - Bademli Sarma Malzemeleri 5 adet yumurta, 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker, 1 su bardağından 1 parmak eksik un, yarım su bardağı irmik ![]() Şurup için: 2 ![]() 3 su bardağı su , yarım limon suyu, vanilya ![]() İçi için: 150 gram frambuaz marmelatı, 1 su bardağı kavrulmuş file badem ![]() Süslemek için: Yarım su bardağı kavrulmuş bütün badem, 50 gram krem şanti, frambuaz, 2 adet taze incir ![]() Hamur için 5 adet yumurta ve 1 su bardağından 2 parmak eksik toz şekeri kabarana dek karıştırın ![]() ![]() Tepsiye yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pandispanyanın üzerine şurubu dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|