![]() |
Çökertme Mantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme MantıÇökertme Mantı Tarifi - Çökertme Mantı Nasıl Yapılır - Çökertme Mantı Malzemeleri Çökertme Mantı 3 adet yufka 3 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 300 gr ![]() Çeyrek demet maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 3 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz Üzeri İçin: 1 ![]() Servisi için: 2 bardak yoğurt 4 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber 1 yemek kaşığı tereyağı 300 gr dana kıymayı bir kaba koyunuz içerisine çeyrek demet ince kıyılmış maydanozu, 3 diş rendelenmiş sarımsak, 1 adet rendelenmiş kuru soğanı, 1 tatlı kaşığı tuzu, 1 çay kaşığı karabiberi ekleyip bir kaşık yardımıyla karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|