Bolu Usulü Kaygana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bolu Usulü KayganaBolu Usulü Kaygana Tarifi - Bolu Usulü Kaygana Yapılışı - Bolu Usulü Kaygana Nasıl Yapılır - Bolu Usulü Kaygana Malzemeleri Önce yumurtaları çırpın İçine 1+1/2 su bardağı süt katın, karıştırın Sonra da, 1 çay kaşığı karbonat, 1 su bardağı un ve tuz ilâve edip tekrar iyice çırpın![]() 25 cm çapında bir tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı koyun, kızdırın Hazır ettiğiniz hamurun üçte birini yayın içine yayın, altlı üstlü pembeleşene kadar pişirin![]() Kızaran parçaları üst üste koyun Son olarak, üçgen şeklinde altı parçaya bölerek ikram edin
|
|
|
|