![]() |
Profiterol Yapmanın Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Profiterol Yapmanın Püf NoktalarıProfiterol nasıl yapılır - Profiterol yapımı - Profiterol Yapmanın Püf Noktası Tencereye koyduğunuz yağlı su kaynayınca unu ekleyip tahta kaşıkla çok hızlı bir şekilde karıştırmak gereklidir ![]() Pişen hamur iyice soğutulmalıdır ![]() Hamura yumurtalar tek tek ilave edilmelidir ![]() Her yumurta mikserin düşük devri ile hamura yedirildikten sonra diğer yumurta eklenmelidir ![]() Profiteroller pişerken fırının kapağı asla açılmamalıdır, yoksa anında söner ve kabarmazlar ![]() Mutlaka ikram edeceğiniz zaman üzerinin sosunu dökmelisiniz ![]() ![]() Sosunu dökmeden cam kaba koyup streçleyerek, buzdolabında 2-3 gün muhafaza edip kullanabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|