![]() |
Gecikme... |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Gecikme...![]() Hoşuma gitmiyor değil ama Canım da yanmıyor değil ![]() ![]() Ben yine deşifre ederken bu tereddütleri, Son kurşunları, hedefini bulan kahır dolu sözleri, Sana yine merhaba, gidip gidip dönmelerin en güzeli ![]() ![]() Bu şehir seni karşılamaya hazırken, Ben tam vazgeçmelerin ufkundayken, Şimdi kötü yanlarını gizlesen de Bu defa geç kaldın ![]() ![]() Yine de merhaba sana, en hızlı hatırlanan, En eski unutulan ![]() ![]() Sensizlik kış ortasında çıplaklık, Bomboş yollarda korkaklıktı ![]() ![]() Gittiğim bütün yollar taşlıktı Ve sensizlik topallıktı ![]() ![]() Çarptığım bütün kapıların sesleri kulaklarımda, Ama sensizlik sağırlıktı ![]() ![]() Sensizlik açlık, susamışlıktı ![]() ![]() Şimdi boşa çağırma beni, Ben senin dizlerine çökemem ![]() ![]() Sana çıkan bütün yollar kaygan ve virajlıydı zaten Unuttum sanma ![]() ![]() İçimde fırtınalar kopsa da Dışardaki rüzgar dalgın, Kimbilir neyi hesaplıyor kendince ![]() Umrumda değil, Seni benden savurduklarına saysın, günahları boynuna ![]() ![]() Ya senin günahların, Binlerce günaha soyunmuşluğun ![]() ![]() Sabrımı yalnız yatağımda inatla okşamaktan yoruldum ![]() ![]() Bu mevsimin adı ayrılık, Aylardansa farkına varmışlık ![]() ![]() Bıraktığın gibiyim ama sana yokum, Ve bendeki tüm saatler ayrılığa kurulu ![]() ![]() Yine de merhaba sana, sancılı gecelerimin en anlamlı nedeni, Merhaba gidip gidip dönmelerin en güzeli ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Bıraktığın gibiyim ama sana yokum, Ve bendeki tüm saatler ayrılığa kurulu ![]() ![]() Yine de merhaba sana, sancılı gecelerimin en anlamlı nedeni, Merhaba gidip gidip dönmelerin en güzeli ![]() ![]() ![]() ![]() bu kısım çok etkiledi beni ya ,teşekkürler rahatsız
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() ayrım yapamayacğım çünkü şiirin tümü beni çok etkiledi ![]() teşekkür ederim rahatsızım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mate
|
![]() Sana çıkan bütün yollar kaygan ve virajlıydı zaten Unuttum sanma ![]() ![]() İçimde fırtınalar kopsa da Dışardaki rüzgar dalgın, Kimbilir neyi hesaplıyor kendince ![]() Umrumda değil, Seni benden savurduklarına saysın, günahları boynuna ![]() ![]() Mükemmell |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
black_R-O-S-E
|
![]() Merhaba gidip gidip dönmelerin en güzeli ![]() ![]() çok güselll teşekkürler
![]() |
|