![]() |
Çerkez Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez ÇorbasiMalzemeler 1 Bardak Mısır 1 Bardak Aşurelik Buğday 1 Bardak Yoğurt 2 Adet Yumurta Sıvı Yağ, Tereyağ,Margarin Bir Miktar Tavuk Eti 1 Kaşık Un Nane Tuz HAZIRLANIŞI 1 bardak mısır ve 1 bardak aşurelik buğday akşamdan ıslatılarak haşlanır ![]() Diğer tarafta tencereye 3 karışım yağdan birer fincan konulur ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlanan malzemeler de ilave edilerek kaynamaya bırakılır ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta ise br miktar tavuk eti haşlandıktan sonra doğranarak çorbaya katılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|