Kaymaklı Havuç Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaymaklı Havuç ÇorbasıKaymaklı Havuç Çorbası Tarifi - Kaymaklı Havuç Çorbası Yapılışı - Kaymaklı Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Kaymaklı Havuç Çorbası Malzemeleri 3 adet orta boy havuç 1 adet patates 6 çorb akşaığı kaymak 1 tatlı kaşığı tuz Yarım tatlı kaşığı karabiber 6 su bardağı su Tencereye su ve tuz konur Kaynayınca doğranmış havuç ve patates eklenir Yumuşayana kadar pişirilir Blenderden geçirilerek pürüzssüz kıvam kazandırılır Sonra tekrar ateşe oturtulur Kaymak ve karabiber eklenir Karıştırarak bir tık pişirilir, ateşten alınır
|
|
|
|