![]() |
Bugün Vatan Bizden Razı Olacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugün Vatan Bizden Razı OlacakBugün Vatan Bizden Razı Olacak Üç yüz otuz, sözüm Hakkın kelâmı Padişahın geldi büyük selamı Enver Bey'in düşman kırmak meramı ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Eüzü besmele çektim çıkarken köye baktım şöyle yüksek bir yerden Karargaha koştum üç günden erken ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Kumandan emrini verdi bir gece Anadolulardan layıktır nice Yiğitler şehadet şerbeti içe ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Rumeli toprağı yoğurulmuş kanla Ün alınır ancak verilen canla Herkesin yüreği çarpıyor şanla ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Kurşunlar atıldı düşmana karşı şehitler buldular göklerde arşı Gaziler döktüler hep sevinç yaşı ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Çanakkale'yi hiç verir mi Türkler? İstanbul'umuzu alacak bir er, Var mıdır dünyada nerede o asker? Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Boyabatlı Ömer oğlu Mustafa Yazdı bu destanı girerken safa Muradı girmektir arşı tavafa ![]() Bugün vatan bizden razı olacak Nefer şehit,ordu gazi olacak ![]() Çanakkale savaşında hakka ulaşan bir şehidimizin cebinden çıkan bir beyit ![]() ![]() ![]() Devamını büyük üstad Ozan Arif yazıyor ve Esat Kabaklıya besteletiyor ![]() ![]() ![]() Ben çok duygulandım ve söylemek istiyorumki bu vatan sizden razı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|