Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etme, ruhsal, sorunu, tedavi

Ruhsal Sorunu Tedavi Etme

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşım
17 yaşında yeğenim var çift uçlu kişilik tanısıyla tedavi görüyor hastanede yattı çıktı ilaçlar vs hiç bir işe yaramadı bazıları cinlerin musallat olduğunu söylüyorlar kendi kendine sürekli konuşuyor uyku hariç her daim durmadan yanında biri yada birileri varmış gibi konuşuyor biz ne konuştuğunu duymuyoruz çok çok kısık bir sesle bunu yapıyor bir hoca suya baktırarak cinlerin isimlerini söyletip yakmış ama bir tanesinin adını söylememiş aslında tam olarak pskljk hastamı yoksa gerçekten cinlerlemi konuşuyor tam olarak anlamış değilim bazen soru sorduğumda yada konuşmak istediğimde kısa yada hiç cevap verecek fırsatı yokmuş gibi cevap verip tekrar konuşmaya başlıyor çoğunlukla onunla konuşan onu eğlendiriyor gibi bir hali var arada bir hüzünlenip ağlıyor

acaba siz ne düşünüyorsunuz diye merak edip yazıyorum yani sizce cinmi yoksa pskljk hastalıkmı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

adana ikamet eden arkadaşlarımızın dikatinecinlerden rahtsız olanlar lütfen bana ulaşsınşu ana kadar hiç bir işimden para almadım almayada niyetim yokdualarınız yeter bana

cin çıkartmada bana lazım olan karekterler şunlar

1=tıb & psikiyatrik tedavileri uygulayıp ileşmeyenleri

2=cini görmesi yada hisetmesi lazım

3=birden bire anormal durumları kontrol edemeyenler

4=aşırı derece duygusal etkilere maruz kalarak değişim yaşayan ve bu değişimden ötürü delirmek üzre olanlar

5=ruh ve şeytan musallat olanlar

6=normalken bir anda çıldıran biribu çıldırmada tuhaf haller yaşayanlar

7=irade zayıflığından doğan translar

8=imgesinde psikolojik sorunu olanlar

9=fiziksel rahtsızlıktan doğan seyirme ve karıncalanmaları kontrol edemeyenler

10=bir takım ağrılar, psikolojik kökenli olmasına dikat ediniz

bu saydıklarımın bir çoğunda doğuştan gelen yeteneklerle haldebiliyorum

diğer konuda reklam amacında değilim,bunuda kesin ifade etmek isterim

sorunu olan kardeşlerimin dikatine! bana özelden ulaşabilirsinizsaydığım sorunları hisedenler bana baş vurduktan sonra,o kişinin ailesinin rızası ile tedav,ye başlayabilirim

hiç çekinmeden size yardım edeceğime inanabilirsiniz

bu arada ne medyumum nede hocatamamıyla naturel özeliklerde sıradan biriyimen azından kendimi bu şekilde tabir ediyorumgerisi taktirinize kalmış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com