![]() |
Ruhsal Sorunu Tedavi Etme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhsal Sorunu Tedavi EtmeArkadaşım 17 yaşında yeğenim var çift uçlu kişilik tanısıyla tedavi görüyor hastanede yattı çıktı ilaçlar v ![]() ![]() ![]() acaba siz ne düşünüyorsunuz diye merak edip yazıyorum yani sizce cinmi yoksa pskljk hastalıkmı |
![]() |
![]() |
![]() |
Ruhsal Sorunu Tedavi Etme |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhsal Sorunu Tedavi Etmeadana ikamet eden arkadaşlarımızın dikatine ![]() ![]() ![]() ![]() cin çıkartmada bana lazım olan karekterler şunlar ![]() 1=tıb & psikiyatrik tedavileri uygulayıp ileşmeyenleri ![]() 2=cini görmesi yada hisetmesi lazım ![]() 3=birden bire anormal durumları kontrol edemeyenler ![]() 4=aşırı derece duygusal etkilere maruz kalarak değişim yaşayan ve bu değişimden ötürü delirmek üzre olanlar ![]() 5=ruh ve şeytan musallat olanlar ![]() 6=normalken bir anda çıldıran biri ![]() ![]() 7=irade zayıflığından doğan translar ![]() 8=imgesinde psikolojik sorunu olanlar ![]() 9=fiziksel rahtsızlıktan doğan seyirme ve karıncalanmaları kontrol edemeyenler ![]() 10=bir takım ağrılar, psikolojik kökenli olmasına dikat ediniz ![]() bu saydıklarımın bir çoğunda doğuştan gelen yeteneklerle haldebiliyorum ![]() diğer konuda reklam amacında değilim,bunuda kesin ifade etmek isterim ![]() sorunu olan kardeşlerimin dikatine! bana özelden ulaşabilirsiniz ![]() ![]() ![]() hiç çekinmeden size yardım edeceğime inanabilirsiniz ![]() bu arada ne medyumum nede hoca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|