Harika Bir Tedavi Yöntemi... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harika Bir Tedavi Yöntemi...asyvemavy Nickli Üyeden Alıntı Kan bağına göre durum değişmez mi? Kardeş, teyze, hala, dayı, amca gibi nikah düşmeyen karşı cinslerde sorun çıkar mı? Kan bağına göre durum değişsede yinede olmaz En azından insan cahilliğinden kaynaklanacak hataya mahal verilmesine sebebiyet vermemek için ( eşin hariç ) üçüncü şahıs şarttır ( İftira, yanlış anlaşılma, dedikodu ![]() vs ) Zaten burda tedavi vesilesi Tesbihatsa aslında gündüz ve gecenin önemi yoktur yalnız olup olmadığınında![]() Yani yalnız kalınması ve karanlık olması zaten bence saçma fitneye sebebiyet verir ![]() Tesbihatın gücünü ortamdaki insan kalabalığı ve ışık engellemez ve değiştirmez
|
|
Harika Bir Tedavi Yöntemi... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harika Bir Tedavi Yöntemi...selamlar uzun süredir konu açmadım tasavvuf ile ilgeleniyorum Bir ALLAH dostundan bir yöntem öğrendim Bana bunu kimseye öğretme desede insanlık için yararlı bir bilginin saklanması taraftarı değilim Yöntemin amacı tedavi yani vücuduınuzun ağrıyan bölgelerini tedavi etmek ve ruhsal rahatlama sağlamak![]() ![]() yöntem şu şekilde olacak:99'luk tesbihi elinize alıp önce üç ihlas ve bir fatiha okuyun hasıl olan sevabı peygamberimize ashabına,ehli beytine,ALLAH'IN sevdiği veli ve salih kullarının ruhlarına hediye edin tesbihi imamesinden tutup ağrıyan bölge üzerine getirin La ilahe illallah demeye başlayın tesbih kendiliğinden dönmeye başlayacaktır zikire devam edin ve tespih durana kadar okuyun![]() not:uygulamayı karanlık odada yapın sizve hasta abdestli olsun yatsı namazından sonra veya sabah namazı öncesi uygulayın Şu fakirede dua etmeyi unutmayın
|
|
|
|