Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cin, karsı, sihir, suresi, tassalutuna

Cin Suresi Sihir ve Cin Tassalutuna Karsı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Değerli yazınız için teşekkurlerBen yedı senedır paralı ve parasız hocaları dolastım ısım yapmış yapmamış medyumlara da gıttımÇok unlu camı hocalarına da fakat hıç bır deyışıklık olmadıTek deyışıklık muska ve vefk kolleksıyonum olması bırde oncelerı yataktan kafamı kaldıramıyordum şimdi o kalktı kurtuldumFakat buyu ve beraberınde musallat olmuş olanlarla ılgılı bır deyışıklık olmadıSize çok geçmiş olsun saygılar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bundan cok seneler evel hastalanmistim yani sihir yapilmistim yapilan sihirden öyleki Allah sahitimtir konusamiyordum bile inannin cok kötü seyler görüyör ne hatunu nede cocuklarimi seviyor herseyden herkesden nefret ediyordum taki biur gün camiiye gittim hoca dediki sen ne olmusun böyle sonra adam türkiyede bir akrabasini aradi baktirdi sonra o hoca beni 15gün sabah ve aksam okudu dualar sunlardir 7defa cin suresi 7felaf 7 nas 7ihlas 7fatiha birde amener resulüyü hem üstüme hemde suya okudu suyu birazini ictim birazini ise evin köselerine ve kapi üstü ve kapi agzini iyice sula dedi yaptim inanin 3 gün sonra ayaga kalktim ALLAH o hoca Razi olsun 15 gün okudu bu kullanacaginiz sihir ve cin tassaluztuna karsidir denenmistir sonuc Allahin izniyle görünür malkoc kaynak beni iyilestiren hocasorulariniz olursa bir dahaki sefere cevaplandiririm belki bir kac gün girmem sihir ve cin tasalutuna karsidir bu yazdigim dua akliniza gelirsem beni icinde dua edin hastayim sunu gine yaziyim okuyanda okudanda inanirsa fayda görünür sanirsam anlasildi hepiniz Allaha emanet olun malkoc hayat kisa deymez hic bir darginliga
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com