![]() |
Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..semhamforas ![]() ![]() bu verdigin uygulamayi abimin evinde ben okusam olurmu??? abim uzun suredir(bir kac yil) rahatsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..Ulvi Nickli Üyeden Alıntı Allah Razı Olsun abim o ozamanki şartlarla oluşmuş psikolojinin etkisiyle bir tepkiydi demekki Çünkü tam anımsayamadım Tahminen bir ispat ve gövde gösterisi mahiyetinde o aralar içindir Ben senden çok çok özür dilerim abim Nolur hakkını helal et Allah Razı Olsun Estafurullah Abi, ozur ne demek! Asil sen bize hakkini helal edersin insallah ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..çok basit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..şemhamforas Nickli Üyeden Alıntı yukrıdaki örnekte olduğu gibi nefes almadan her ayetel kürsüyü bir yöne okumalısınız yönler şunlardır,4 yön ve ,yukarı aşağı,en son dairesel olarak etrafınıza yada objenizin etrafına okumalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadasım merhaba şimdi bu uygulama şöyle mi oluyor? sureyi okumadan bi nefes alıp, sure bitene kadar nefes alıp vermeden sureyi okuyoruz okuma bitince tuttugumuz ve sure ile manyetize ettğimiz nefesi objeye eve üflüyoruz bunu dogru mu anladım?? bazı gördügüm almak istedigim bisilere ayetel kürsi üflüyorum birkacını bu sayede alabildim palto vs ![]() ![]() acaba daha hızla çekebilcek bi yöntem var mı?tezgahtarların yanında nefesimi tutup sureyi okuyamam cünkü sürekli alıcak mısınız filan diye sorduklarından o kadar süre konusmadan duramam ama bunun bir yolu olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..Sedir Nickli Üyeden Alıntı Ben cok ozur diliyorum o zaman abi, Siz bundan 1 ay once kadardi sanirim, yanlis olmasin, Ramazan da actiginiz baslikta herkesin derdini yazdigi bolumde boyle bir sorunla karsilasanlar beni ismimi soylesin demistiniz ![]() ![]() Allah Razı Olsun abim o ozamanki şartlarla oluşmuş psikolojinin etkisiyle bir tepkiydi demekki Çünkü tam anımsayamadım Tahminen bir ispat ve gövde gösterisi mahiyetinde o aralar içindir Ben senden çok çok özür dilerim abim Nolur hakkını helal et Allah Razı Olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayet-El Kürsi'nin Denenmiş Tedavileri..bir arkadaşımın iş yerindeki bayanın kocası obsesyon durumunda intiharı düşünüyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tevhid ilmiyle alakalı en büyük Ayet-i Kerimedir ![]() Geceleyin inmiş olan bu Ayet-i Kerimeyi, Efendimiz (SAV), Zeyd'i (RA) çağırarak yazdırmıştır ![]() Ayet-el Kûrsi indiğinde, dünyadaki bütün putlar ve krallar yere düşmüş ve başlarındaki taçları yuvarlanmıştır ![]() Şeytanlar birbirleriyle çarpışarak kaçıp, iblis'in yanına toplanmışlar ve ona bu karışıklığı haber vermişlerdir ![]() Peygamber Efendimiz'in(SAV) Ayet-el Kûrsi'de bulunan "Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu", "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum" buyurarak (üzüntü ve keder anında) ettiği duadır ![]() ![]() ![]() ![]() Ayet-el Kûrsi'de bulunan Esma-i İlahiye hiçbir Ayet-i Kerimede yoktur ![]() ![]() Yatmadan okuyana ALLAH'u Teâlâ tarafından bir koruma verilir, sabaha kadar hiçbir şeytan yaklaşamaz ![]() Yâ RasulULLAH (SAV) Kur'ân-ı Kerimin hangi Sûresi(derece bakımından) daha büyüktür? Diye soran Sahabe'ye(RA), "İhlâs Sûresi" buyurdu ![]() ![]() ![]() Ayet-el Kûrsi'yi okuyan kimse yedi kalenin içine girmiş gibi muhafaza edilir ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "İlim sana olsun ey Eba Münzir, Canım Kabza-i Kudretinde olan ALLAH'a C ![]() ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "Her kim, her farz namazın arkasından Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Cennete girmekten onu ancak ölüm men eder ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "Bakara Sûresinde bir Ayet vardır ki Kur'ân Ayetlerinin Efendisidir ![]() ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "Her kim farz namazın arkasında Ayet-el Kûrsi'yi okursa, diğer namaza kadar ALLAH'ın C ![]() ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "Her kim Ayet-el Kûrsi'yi ve Bakara Sûresinin sonunu sıkıntılı(kederli) anında okursa ALLAH C ![]() ![]() (şeytan, cinler v ![]() ![]() ![]() ![]() Efendimiz(SAV) buyurdu ki; "Sen Ayet-el Kûrsi'den neredesin? O herhangi bir yemek veya katık üzerine okunursa mutlaka ALLAH C ![]() ![]() ![]() Efendimiz(SAV) Sûre-i Bakaranın sonunu(Amener Rasûlü) ve Ayet-el Kûrsi'yi okuduğu zaman gülerdi ve "Onlar Arş'ın altındaki, Rahman'ın (Teâlâ) hazinesindendir ![]() ![]() Seleme İbni Kays(RA) "ALLAH'u Teâlâ, ne Tevratta, ne İncil'de, nede Zebur'da Ayet'el Kûrsi'den daha büyük bir Ayet indirmedi ![]() Ayet-el Kûrsi, cinlere karşı kendisinden yardım alınacak duaların en büyüğüdür ![]() ![]() ![]() Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C ![]() ![]() ![]() Cin musallat olan çocuğa 18 kere Ayet-el Kûrsi okunursa BİİZNİLLAH şifa bulur ![]() Yemeğe okunursa yemek bereketlenir ![]() Devamlı okunursa unutkanlığı giderdiğini Hz Ali (K ![]() ![]() ![]() Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır ![]() ![]() Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|