![]() |
Sinav Duaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinav DualarıUyguladım Faydasını Gördüm! Allahümme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen anlamı:Allahım zihnimi aç, ilmimi artır ,fehmimi aç, imanımı genişlet ![]() ![]() ![]() ![]() sınava girecek olanlar için küçük bir dua 21 adet kuru üzüme besmele ile her bir tanesine fatihayı okuyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca Ya Fettah ve Ya Mukaddim Esma-i Şerif'leri Ebced değerleri kadar okumanızı tavsiye ederim sınavdan önce ![]() ![]() -------------------- İmtihana (Sınava girerken şu dua okunurisra suresi;80) ?????? ??????????? ???????? ?????? ????????????? ???????? ?????? ??????????? ??? ???????? ?????????? ????????? “Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ![]() Anlamı:”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikar ![]() ![]() Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur; ????? ??????? ??? ??????? ????????? ??? ??????? ????????? ???????? ???? ????????? ?????????? ??????? “Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî ![]() Anlamı:”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle ![]() Sınav Başlayınca da şu dua okunur: ???????? ??????????? ???? ???????? ??????????? "Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû ![]() Anlamı:”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|