Sevdiği olanlar okusun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiği olanlar okusunya kardesim sen nerden biliyosun imkansiz birakta rahat rahat duamizi okuyalim ya,yasini serif kuranin kalbidir arkadaslar okuyun bence ya hicbisey olmasa bile sevap kazanmis olursunuz duasi kabul olmayanlarin paylasim alani var orada derdinizi anlatin bizim gibi okuma hevesi olanlarida engellemeyin [güzel kardeşim senin dua etmeni engelleyemi var? İmkanın olduğu kadar dua oku Amma sinirlerine bi hakim ol !
|
|
Sevdiği olanlar okusun |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiği olanlar okusuncanımmm Nickli Üyeden Alıntı olurmu canımm allah hepimizi kavuştursun gerçi benimki biraz zor ama canımmm sabah akşam 1000 erkez YA LATİF günde 100 kere daha fazlada olabilir ESSALATÜ VESSELAMÜ ALEYKE YA SEYYİDİ YA RASULALLAH HUZ BİYEDİ GALLET HİLETİ EDRİKNİ Bİ LUTFİKE VE KEREMİKE YA SAHIBEL LUTFU VEL İHSAN BİRAHMETİKE YA ERHAMERRAHİMİN herşey gönlünce olsunnnnnnnnnnnnnnncanımmm bunu 100 kere okuyun diyorsun da bişeyi daha anlamadım ben mesela sabah 1000 kere ya latif okuduk ardından 100 bu duayı okuduk ve gece tekrar 1000 ya latif okuduk tekrardan 100 tane daha bu duayı okumak gerekiyormu??eğer öleyse günde 200 tanemi okuyacaz o duadan da buna başladım ben ama işte kafam karıştı acaba sabah ve akşamları da 100er kere ayrı ayrı o duayı okucakmıyız dye sen nasıl okuyorsun söleyebilirmisin ??
|
|
Sevdiği olanlar okusun |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiği olanlar okusunmrh arkadaşlar ben yengemin uyguladığı bi duayı daha sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar birkaynak veremeyeceğim yengem 8 yıl önce bunu okumuş ve şuan abimle evli kendisi bana sadece dua okuduğunu ve allahtan istediğini söledi hiçbirşey ne yaktım ne döktüm nede gömdüm dedi sadece okuyup allahtan onun sevgisini istedim dedi bende yapıcam bunu inşallah tüm sevenler sevdiğine kavuşur yengem bunu haftada bir cuma sabahlarısabaha karşı 1479 kez selamün kavlem mir rabbir rahıym ![]() arkadaşlar ben arapca bilmiyorum anlamlarınıda bilmiyorum belki bir faydam dokunur diye yazdım
|
|
|
|