![]() |
Neml Suresi 39. Ayetle, Denedim,Başarili Oldum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neml Suresi 39. Ayetle, Denedim,Başarili Oldum!arkadaşlar herkesin iradesine kalmıştır,arkadaşımız bir dua paylaştı ister yaparsınız ister yapmazsınız ![]() ![]() ![]() NEML SURESİ 39 AYET ????? ???????? ????? ???????? ????? ?????? ???? ?????? ??? ??????? ??? ?????????? ???????? ???????? ????????? ??????? Kâle ıfrîtun minel cinni ene âtîke bihî kable en tekûme min makâmik(makâmike) ve innî aleyhi le kaviyyun emîn(emînun) ![]() Cinlerden ifrit: "Sen, makamından kalkmadan önce onu sana getiririm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Neml Suresi 39. Ayetle, Denedim,Başarili Oldum! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neml Suresi 39. Ayetle, Denedim,Başarili Oldum!arkadaşlar biraz meşakkatli ama, sonuç sevindirici ![]() Güzel abdesti alırız 2 rekat sessiz bir yerde namazımızı şu şekilde kılarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ikinci niyeti şöyle yaparız yarabbi şu arzu etmiş olduğum kişinin muhabbeti geri gelmesi ![]() ![]() ![]() ondan sonra 1 ayetel kürsi 3 ihlası şerif 3 salavatı şerife okuruz sonra yasine suresine başlarız 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dua şudur Bismillarrahmanirahim Men yeşfa' şefâaten haseneten yekünlehû nasibün minha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yasin suresi bittikten sonra bu duayı arka arkaya 40 defa daha okuruz neml suresi 39 ![]() Kale ifritüm minel cinni ene etike bihi kable en tekume mim mekaamik ve inni aleyhi le kaviyyül eminn Böylece işlem bitmiş olur Binzillah bu işlem neticesinde o kimsenin o şahsı görmeden sabrı ve kararı kalmaz hemen görmek istermiş Ben 3 Gece Üstüste Denedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|