![]() |
Zırh yap ayetle |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zırh yap ayetleshadow haklı olabilirsiniz ,ben bir insanın ebediyyen yıldızının düştüğüne inanmam ,mutlaka dengeyi yaradan kurar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zırh yap ayetle |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zırh yap ayetlesenin neyin etkilediğini bilmen gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zırh yap ayetle |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zırh yap ayetleshadow Nickli Üyeden Alıntı insanları yanlış yönlendiriyorrsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burçların etkisi ayetle kırılmıyorsa,nasıl kırılıyor??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Zırh yap ayetle |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zırh yap ayetlebazen alim olmak bir konuyu ben iyi bilirim yahut siz bilgisiz izdemeniz doğru olmayabilir çok ilimle şaşmış tam inanda denizi aşmıştır,vardır bunun örnekleri keza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zırh yap ayetle |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zırh yap ayetleayetel kürsinin saymakla bitmez faydaları,bide bu türlü deneyin,niyet et koruma yapıyorum diye ayakta dur yönün kıble olsun önce sağında başla okumaya ayetel kürsuyi bitince üfle sonra sol sonra ön sonra arka sonra yukarı sonra aşağı yedincisini üfleme içinde nefesi tut,sonra soldan başlayıp sağ ön arka yukarı aşağı yedinciyi üfleme yine içine ver nefesi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|