![]() |
Nazar ve Gözlenme Hissi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazar ve Gözlenme Hissinargiz Nickli Üyeden Alıntı Nazar ve gözlenme hissi Eğer bir kimse üzerinde birisinin kendisini arkadan gözlediğini ve birşeyin varlığını hissediyorsa, yada üzerinde cinlerin nazarı varsa, şu uygulamayı yapmalıdır ![]() 40 gün boyunca 1 Fatiha , 17 Ayetal kursi , La ikrahe fid dini kad tebeyyener ruşdü minel ğayy, fe men yekfür bit tağuti ve yü’min billahi fe kadistemseke bil urvetil vüska lenfisame leha, vallahü semiy’un aliym ![]() ![]() Amener rasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü'minun* küllün amene billahi ve melaiketihı ve kütübihı ve rusülih* la nüferriku beyne ehadim mir rusülih* ve kalu semı'na ve eta'na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr ![]() ![]() Le kad caeküm rasulüm min enfüsiküm azızün aleyhi ma anittüm harısun aleyküm bil mü'minıne raufür rahıym ![]() 7-Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ![]() 21 – Bismillahillezi la yeddurru meaismihi shey’un fil ardi va la fi ssemai ve huves semiul alim ![]() Rabbena la tuziğ kulubena ba de iz hedeytena ve hep lena min ledünke rahmeten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Allahü la ilahe illa hüve rabbül arşil azıym ![]() Lev enzelna hazelkur'ane ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddian min haşyetillahi ve tilkel emsalu nadribuha lin nasi le'allehum yetefekkerune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() ![]() 7 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Ve min şerri hasidin iza hased 7 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() Allahümme Sahhan Sahhan Sahhan ![]() ![]() ![]() 21 - ve cealna min beyni eydiyhim sedden ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yubsirun ![]() 35 - Kaf ha ya ayn sad ![]() ![]() La yüsad daune anha vela yünzifun ![]() ![]() Okumalıdır ![]() Allah razı olsun çoğu zaman benim de hissettiğim bir duygudur sanki biri geçivermiş gibi gelir çoğu zaman ya da şiddetle hissettiğim bir ruh |
![]() |
![]() |
![]() |
Nazar ve Gözlenme Hissi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nazar ve Gözlenme HissiNazar ve gözlenme hissi Eğer bir kimse üzerinde birisinin kendisini arkadan gözlediğini ve birşeyin varlığını hissediyorsa, yada üzerinde cinlerin nazarı varsa, şu uygulamayı yapmalıdır ![]() 40 gün boyunca 1 Fatiha , 17 Ayetal kursi , La ikrahe fid dini kad tebeyyener ruşdü minel ğayy, fe men yekfür bit tağuti ve yü’min billahi fe kadistemseke bil urvetil vüska lenfisame leha, vallahü semiy’un aliym ![]() ![]() Amener rasulü bi ma ünzile ileyhi mir rabbihı vel mü'minun* küllün amene billahi ve melaiketihı ve kütübihı ve rusülih* la nüferriku beyne ehadim mir rusülih* ve kalu semı'na ve eta'na ğufraneke rabbena ve ileykel masıyr ![]() ![]() Le kad caeküm rasulüm min enfüsiküm azızün aleyhi ma anittüm harısun aleyküm bil mü'minıne raufür rahıym ![]() 7-Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ![]() 21 – Bismillahillezi la yeddurru meaismihi shey’un fil ardi va la fi ssemai ve huves semiul alim ![]() Rabbena la tuziğ kulubena ba de iz hedeytena ve hep lena min ledünke rahmeten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Allahü la ilahe illa hüve rabbül arşil azıym ![]() Lev enzelna hazelkur'ane ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddian min haşyetillahi ve tilkel emsalu nadribuha lin nasi le'allehum yetefekkerune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() ![]() 7 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Ve min şerri hasidin iza hased 7 - Bismillahir rahmanir rahiym ![]() ![]() ![]() Allahümme Sahhan Sahhan Sahhan ![]() ![]() ![]() 21 - ve cealna min beyni eydiyhim sedden ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yubsirun ![]() 35 - Kaf ha ya ayn sad ![]() ![]() La yüsad daune anha vela yünzifun ![]() ![]() Okumalıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|