![]() |
Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formülhocam bu elimize yazarken saat önemli peki hemenmi sürmeliyiz ********* Nickli Üyeden Alıntı bu formülü osmanlıca bir kitaptan çıkarıp buraya aktarıyorum ![]() daha önce bir kardeşimde denediğim vede çok güzel netice veren bir formüldür ![]() ![]() ![]() bu formül karşı kişiyi size tabii eder yani size itaat eder size tabi olur uygulanış şekli şu şekildedir pazar günü zühre yada cumartesi günü şems saatinde sol avuç içine yaz dilediğinin esvabına sür ![]() sana tabi olur mücerreptir ![]() NOT= yayınladığım tüm formülleri sadece kişilerin kullanmasına izin veriyorum helal işlerde olmak kaydıyla ![]() bahse konu olan formül budur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formül![]() ![]() Yazarken sondan başa doğru mu yazmamız gerekiyor acaba? Yazım hatası yapmak istemiyorum,arapça yazılar sondan başa doğru gidiyor ama bunu nasıl uygulamalıyız ? sağdan sola doğru yazılır --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() Konunun hepsini okuyamadım ![]() ![]() Pazar günü zöhre saati Birincisi saat 2:şerdir hiç bir uygulama yapılmaz diye buldum bilgilerde İkincisi saat 9:uygundur demişPeki günde iki keremi var ![]() cumartesi için de şems saati bir- sabaha karşı 4 te; birde- gündüz 11 de; Aynı soru cumartesi içinde geçerli her gün bazı saatler bir kere bazı saatler iki kere tekrar olur ![]() o yüzden şer olan değilde hayra ait olan saatte yapılması gerekir --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() Morlacivert hocam ile görüştüm istanbul için pazar günleri saat : 13:00 ile 13:30 arasi yazilmasi uygundur dedi ![]() ![]() bu bahsettiğim saat her pazar günü için geçerli dğeildir ![]() ![]() ![]() güneşin batışına göre vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- ![]() ![]() benim şuan üstümdeki büyüyü bozma işlemim var, geriye 19gün kaldı ![]() eğer üzerinizde bir büyü varsa vede bunu bozduruyorsanız bu tip işlemlerden şimdilik uzak durun yapacağınız yanlışlıklar sıkıntılarınzı arttırabilir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formül9903 Nickli Üyeden Alıntı merhaba havvasul_esrar ben bunu arkadaşım için istiyorum eşi içki içiyor evde hiç huzuru yok ona sözünü dinlemisi için istiyorum gerçekten çok kötü durumda arkadaşım eşi denğisiz ne yaptığını bilmiyor 3 yaşındada oğulları var çok üzülüyorum bende bu formül işe yararmı birde şems saati nezaman aydında oturuyoruz allah rızası için yardımcı olurmusunuz 1 ![]() saat mevzusu uzun uzun konuşuldu ordaki konuşulanlardan bilgi sahibi olabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formülyha peki bu formülü elimzde ne kadar bekletmeliyz ? cumarrtesi denicem de her cumartesi yapmam gerekiormu -------------------- HAVVASUL_ESRAR Nickli Üyeden Alıntı bu formülü osmanlıca bir kitaptan çıkarıp buraya aktarıyorum ![]() daha önce bir kardeşimde denediğim vede çok güzel netice veren bir formüldür ![]() ![]() ![]() bu formül karşı kişiyi size tabii eder yani size itaat eder size tabi olur uygulanış şekli şu şekildedir pazar günü zühre yada cumartesi günü şems saatinde sol avuç içine yaz dilediğinin esvabına sür ![]() sana tabi olur mücerreptir ![]() NOT= yayınladığım tüm formülleri sadece kişilerin kullanmasına izin veriyorum helal işlerde olmak kaydıyla ![]() bahse konu olan formül budur ![]() yha peki bu formülü elimzde ne kadar bekletmeliyz ? cumarrtesi denicem de her cumartesi yapmam gerekiormu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avuç İçine Yazılacak Denediğim Bir Formülbu formülü osmanlıca bir kitaptan çıkarıp buraya aktarıyorum ![]() daha önce bir kardeşimde denediğim vede çok güzel netice veren bir formüldür ![]() ![]() ![]() bu formül karşı kişiyi size tabii eder yani size itaat eder size tabi olur uygulanış şekli şu şekildedir pazar günü zühre yada cumartesi günü şems saatinde sol avuç içine yaz dilediğinin esvabına sür ![]() sana tabi olur mücerreptir ![]() NOT= yayınladığım tüm formülleri sadece kişilerin kullanmasına izin veriyorum helal işlerde olmak kaydıyla ![]() bahse konu olan formül budur ![]() |
![]() |
![]() |
|