Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açma, duası, kısmet

Kısmet Açma Duası

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısmet Açma Duası

Kismet Açma Duasi
Bu formül kismeti bagli, evlilik sansi kapali, bu yüzden evlenemeyen bekâr kiz ve erkekler içindir Ayrica, göz nazar veya büyü gibi nedenlerle kismeti baglanip, kapanmis insanlarin is, para, kazanç rizk kismetini açmak için de uygulanabilir Biraz zaman ve sabir isteyen zahmetli bir çalisma gerektiriyor ancak sonuçta emeginizin karsiligini kisa sürede aliyorsunuz Simdi nasil uygulandigina ve gerekli olanlara bakalim
Bir miktar pilavlik pirinç Pilav yapacak miktarda olacak, güzelce yikiyorsunuz ve bir kaba bosaltiyorsunuz Ayrica küçük bir tabaga da biraz tuz koyuyorsunuz ve pilaviniza yeterli olacak kadar da su koyuyorsunuz önünüze Bu hazirliklar niyet için namaz kilmadan önce oluyor Sonra iki rekat namaz kilarak niyet ediyorsunuz Niyetinizi su sekilde yapiyorsunuz;

“Ya Rabbim, her hangi bir nedenle kismetimde kapalilik, baglilik varsa, ben her türlü bagliliktan kurtulmaya niyet ediyorum Sansimin, kaderimin önünde duran engeller tamamen kalksin Bahtim ve her türlü kismetim benim için en hayirli olacak sekilde açilsin Allah`im senin kapina kadar geldim, senden istiyorum Kaderimin, kismetimin kapilarini ancak sen açabilirsin Yüce Kuran`in hürmetine, Senin kelamin olan surelerin ve Ayeti kerimelerin hürmetine Kismetimin açilmasina izin ver yarabbim Amin

Namazdan sonra pirinçleri koydugunuz kabi ve suyu önünüze aliyorsunuz ve üzerine önce 170 ayet-el kürsü okuyorsunuz sonra, Kurani kerim de, 7 tane hamim ile baslayan sure var, o surelerin hepsini birer defa olmak üzere pirinçlere okuyorsunuz Sonra tuzu koydugunuz tabagi aliyorsunuz ve ona da 1000 tane Allah’in su dört esmasini okuyorsunuz
Ya Allah, ya Rahman, ya Rahim, ya Hafiz Bin kez, bu esmalari birlikte okuyorsunuz Tek tek bin defa degil, bir defa da ve hepsi bir arada okunacak Yani bu esmalar sirayla söylenip 1 tespih sayilacak Okurken tuz tabagi, su ve pirinçlerde önünüzde duracak Okumalar tamamlaninca dilek ve niyet bir kez daha tekrarlanacak ve hiç beklemeden pirinçlerden tuzu ve suyu da kullanarak güzel bir pilav yapiyorsunuz Tüm ev halki ile birlikte pilavi yiyorsunuz Ancak yiyebileceginiz kadar yapmalisiniz geriye hiç kalmamali hepsi bitmeli asla atmamalisiniz Kismetinizin açilmasi için bu sart Kesinlikle denenmis ve sonuç alinmis uygulamadir Sureler epey uzun oldugu için buraya yazamiyorum sadece hangi sureler oldugunu yaziyorum elinizde kuran varsa oradan bakin ve ya isterseniz internetten de bulup bakabilirsiniz
Okuma zamani sela ile ezan arasidir Sela verildikten hemen sonra niyet namazi kilip okumaya baslayabilirsiniz ne zaman biterse bitsin önemli degil, önemli olan baslama zamanidir

Okunmasi gereken HAMIM sureleri :

1- Müminun suresi

2- Fussilet suresi

3- Sura suresi

4- Zuhruf suresi

5- Duhan suresi

6- Casiye suresi

7- Ahkaf suresi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com