Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrilanlar

Ayrilanlar için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrilanlar için

Sevdiğinizle veya eşinizle aranız bozulduysa veya ayrıysanız uygulayacağınız gayet kuvvetli bir tertip:

Niyet edilecek
Hacet namazı kılınacak 2 rekat
Bakara suresi 186ayet okunacak 7 kere

Bakara Suresi 186 Ayeti Ve Anlamı

Ve iza seeleke ıbadı annı fe innı karıb* ücıbü da'veted daı iza deani felyestecıbu lı vel yü'minu bı leallehüm yarşüdun

Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm Öyleyse, onlar da Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler Umulur ki irşad (doğru yolu bulmuş) olurlar
Bakara suresi 271ayet okunacak 7 kere

Bakara Suresinin 271 Ayeti Ve Anlami
İn tubdûs sadakâti fe niimmâ hiy(hiye), ve in tuhfûhâ ve tu’tûhâl fukarâe fe huve hayrun lekum ve yukeffiru ankum min seyyiâtikum vallâhu bi mâ ta’melûne habîr(habîrun)

Eğer sadakaları açıkça verirseniz, işte o (davranışınız) ne güzel! Ve eğer o (sadakaları) gizleyerek fakirlere verirseniz artık o sizin için daha da hayırlıdır (Böylece Allah), günahlarınızdan (bir kısmını) örter (bağışlar) Allah, yaptıklarınızdan haberdar olandır

Ayetel kürsi okunacak 7 kere
Fatiha nas felak ve ihlas sureleri 1 kere
Sadaka verilecek

Kaynak: Bir arkadasimin deneyimi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com