![]() |
Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlarsayın maksimum iyi diyorsunda zina ve büyü olmadığını nerden biliyorsun ![]() ![]() dinin haram dediğini nasıl sevap yaptınız ![]() zina çeşitlerini dini hükmünü verinde bizde bilelim ![]() demekki biz cahiliz ![]() ![]() ![]() ![]() Diger actiginiz konuda vicdandan bahsedip, sonrada böyle bir konu aciyorsunuz, anlamadim sizin vicdaniniz nerede? Bende esimden ayrildim ve asla beni bu tür uygulamalarla geri döndürmesini istemem!! Elinizi kalbinize koyupta siz bir düsünün, bu verdiginiz uygulama büyümüdür degilmidir? Verdiginiz fomül sonucta kisinin özgür iradesine müdahale etmekte! Baskalarini harami sevap yapmakla sucluyorsunuz ama sizin helal anlayisinizda demekki bu kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar????????????????????????? ????????????????????????? ???????????? ?? ? ??????? ????( ) ??? (???) ( ) ????( )yukarıda bahsi geçen celp gizli ilmilerden alıntı olup kuvvetli bir formüldür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|