|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babaanneden, formulü, kavuşturma, sevgilileri |
![]() |
Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüBu tür uygulamalarda ikilem oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulülazkizi61 : Aseracim bende yapicam insallah önce bi yüzük almam lazim ama sorum var Öncelikle 2 rekat Allah rizasi icin namazmi kilip Anne Baba isimlerinide yazmamiz gerekiyormu sonra o kagidin üzerine yüzügü koyup kaba koymadan 71 Besmele okuyoruz kibyleye dogrumu olmasi lazim sonra 201 defa Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() 71 Besmeleyi bi sefer en basta okuyoruz dimi 1 hafta boyunca 201 kere ayni saate kabi acip okuyoruz okumadan sonra kapiyoruz 7gün sonra boy abdesti aliyoruz sonra yüzügü kabdan cikarip sag yüzük parmagimiza takiyoruz her cuma 71 kere duayi okuyoruz özel günde olunca okunmuyo Wc giderken yüzügü suya koymicaz ama dimi bi köseye koya biliriz peki hangi gün baslamaliyiz ve dogrumu anlamisim Allahim bütün sevenleri birbirlerine kavustursun insallah hayirsizsada hayirliya cevirir insallah Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah Allahim Aseradan ve Babaannesindende razi olsun Canım aynı dediğin gibi olacak çok doğru anlamışsın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüAseracim bende yapicam insallah önce bi yüzük almam lazim ama sorum var Öncelikle 2 rekat Allah rizasi icin namazmi kilip Anne Baba isimlerinide yazmamiz gerekiyormu sonra o kagidin üzerine yüzügü koyup kaba koymadan 71 Besmele okuyoruz kibyleye dogrumu olmasi lazim sonra 201 defa Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() 71 Besmeleyi bi sefer en basta okuyoruz dimi 1 hafta boyunca 201 kere ayni saate kabi acip okuyoruz okumadan sonra kapiyoruz 7gün sonra boy abdesti aliyoruz sonra yüzügü kabdan cikarip sag yüzük parmagimiza takiyoruz her cuma 71 kere duayi okuyoruz özel günde olunca okunmuyo Wc giderken yüzügü suya koymicaz ama dimi bi köseye koya biliriz peki hangi gün baslamaliyiz ve dogrumu anlamisim Allahim bütün sevenleri birbirlerine kavustursun insallah hayirsizsada hayirliya cevirir insallah Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah Allahim Aseradan ve Babaannesindende razi olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüSEVDALI amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok doğru söylüyorsun SEVDALI arkadaşım, herşeyin hayırlısını dilemek lazım sağlığında, mutluluğunda, zenginliğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüSARIŞEKER; Aseracim tam bugün 40 gün oldu en erken 40 gün demiştin biz aksine daha çok uzaklaştik hayatim giderek daha kötü oldu bu ne biçim duaydi babanneye de dua hiç işe yaramadı valla SARIŞEKER arkadaşım, duaları kabul edecek olan yüce Rabbimizdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulüallahım sevenleri kavuştursun inşallah amin asera Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suya okunacak ayet-i kerimeler ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüSevginur Nickli Üyeden Alıntı Beni çok güldürdün, Allah'ta seni güldürsün ![]() ![]() ![]() hımmm fena fikir değil aslında dedimki kendi kendime parmağıma ipmi bağlasam unutmamak için ama zaten parmağımdaki yüzüğü unuttuğuma göre, parmağımdaki ipin hiçbi faydası olmaz -------------------- Canım benim madem unuttun birşey olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aseracım yaa canım benim seninle böyle yazısınca o kadar rahatlıyorumki anlatamam,nası güzel pozitif destek veriyosun ![]() ![]() hepimzin sorularına o kadar sabırla,içten ve çabuk cvp veriyosunki,çok çok tşk canım benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulüsiyahinci83 :aseracım yaaa 2oldu lavaboya girerken yüzüğü cıkarmayı unutuyorum yaa ( off nası kızıyom kendime bende bi bardak su içsem 3kere tuvalete gidiyom yaniiii,günde kaç kere gittiğim ben bile bilmiom yüzüğü cıkarmayı unutmak nası bi olumsuz etki yapıyodu ( ? oluşum sürecinimi geciktiriodu ? Canım benim madem unuttun birşey olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- cosmos : Allah razı olsun asera senden ve babaannenden, tam ümidi kesmek üzereyken yine heycanlandım yüzüğümü alır almaz başlayacağım inşallah Rabbim hepimizin dileğini kabul eder biz çok uzun zamandır tanışıyoruz bişeylerde paylaşıyoruz benim ona olan aşkım karasevdaya dönüşmüş durumda ne yapsam vazgeçemiyorum o da bana normal arkadaştan öte ilgili ama bi türlü ne ben ona açılabildim ne de o bana bu uygulama bizede uyar umarım tekrar çok teşekkürler babaannenin ellerinden öpüyorum ![]() ![]() Merhaba cosmos, sen niyetini ona göre yap inşallah Rabbim yardım edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüAllah razı olsun asera senden ve babaannenden, tam ümidi kesmek üzereyken yine heycanlandım yüzüğümü alır almaz başlayacağım inşallah Rabbim hepimizin dileğini kabul eder biz çok uzun zamandır tanışıyoruz bişeylerde paylaşıyoruz benim ona olan aşkım karasevdaya dönüşmüş durumda ne yapsam vazgeçemiyorum o da bana normal arkadaştan öte ilgili ama bi türlü ne ben ona açılabildim ne de o bana bu uygulama bizede uyar umarım tekrar çok teşekkürler babaannenin ellerinden öpüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüNogay : peki bu yüzüğü ömür boyumu takacaz yüzüğü çıkarttığımızda etkisi kalmayacak mı Merhaba Nogay, Evlilik yoluna girene kadar taşıyacaksın canım, söz nişan olduğunda ve evlendiğinde artık parmağında evlilik yüzüğün olacağı için dua ederek kullanmış olduğunu da ister hatıra olarak saklarsın, istersen denize atarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulüasera Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suya okunacak ayet-i kerimeler ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah ![]() peki bu yüzüğü ömür boyumu takacaz yüzüğü çıkarttığımızda etkisi kalmayacak mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüSevgili ölügelin7, yaşadıkların kolay şeyler değil burası bir gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm kalbimle mutlu olmanı diliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma FormulüMerhaba ölügelin7, babaannem gerçektende hem çok bilgili hemde çok iyi yürekli biridir ve karşılıksız yardım ve iyilik yapmayı çok sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] evet demiştın duygulanmısdım tesekkur et ona ellerınden opuyorum su gucluı terkıplerden benım için yapabılse keske cunku bosanıyorummmmmmmmmmmmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulüqazwsxdc: asera duayi okurken busekilde uygulamask olmazmi niyet edip 71 besmele ve hergun yazdign duayi okusk? cunku ailemin dikkatini cekmek istemiyorumda Canım bu bir formüldür ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- nihancım : sevgilimiz yoksa birisinin olması için uygulanır mı acaba babaanneye sorsanız selamlar Bu tertib birbirlerini sevip de bir türlü evlenemeyen sevgililerin kavuşması içindir ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------- faalconi formes: ya arkadaslar bu duayla sevgiliini geri getiren varmı Bu dua sevgililerin kavuşumu içindir ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- inursal:Özür dileyerek soruyorum okuyacağımız duada " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet inursal arkadaşım geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun ![]() ![]() ![]() Okurken en başta bir kez besmele okuyup her okuma da tekrar besmele çekmeden de devam edebilirsin canım ![]() ----------------------------------------------------------------------- dioraddict:simdi yuzuk hakkindaki sorularimi sorayim da ona gore yarin alacam insallah ![]() babamin yaninda alyans gibi takamam diye dusunuyorum, yarina kadar kurban olayim bana haber edin, ona gore o yuzuk pahalanmadan alacam ![]() Canım, plastik dışında her türden yüzük kullanabilirsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulüsefanazan: asera babaannene saygı ve hürmetlerimi iletir kendisine sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim ![]() ![]() ![]() Merhaba sefanazan, sorduğun soru ile ilgili babaannemle konuşacağım inşallah ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------- sultan Nickli Üyeden Alıntı asera cim evlenmek icin olan duayi veriverse babaannen bir zahmet,cok memnun olurdum,en kisa zamanda hayirlisiyla evlenmek icin bir dua varmiymis Lollalolla : asera bende istiyorum ![]() ![]() ![]() Öncelikle sevgili babaannenizin ellerinden sevgiyle öpüğyorum ![]() ![]() ayrıca tşk ediyorum ![]() ![]() Merhaba,sultan ve Lollalolla, hayırlı bir eş ile evlenmek ve bu konuda kısmet açıklığı için babaannemin verdiği dua çalışmasını ayrı bir başlık açarak yazacağım inşallah ![]() ![]() ![]() -------------------- Rabbena merhaba, sorduğun soru ile ilgili cevabı bu sayfada verdim oradan okuyabilirsin canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|