Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babaanneden, formulü, kavuşturma, sevgilileri

Babaanneden Sevgilileri Kavuşturma Formulü

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu tür uygulamalarda ikilem oluyorBana göre böyle şeylerin hepsi uydurma (daha doğrusu istenilen şeyin muhatabı 1 tane olur 2 tane değil)Yani kısacası,hem bilmemne oğlu/kızı vs gibi şeyler yaz hemde Allah'tan isteAkla şu soru gelir,senin aklından geçenleri yada düşündüğün şeyleri Allah bilmiyor mu da,Allah'a bilgi veriyorsun?Böyle anne adı vs kullanılan şeylerde istek Tanrı dışındaki varlıklardan olurEğer Tanrıya dua ediyorsan bilgi vermene gerek yokHavas vs gibi şeylerle ilgilenelere sorulabilir,Allah'tan isteniliyorsa bir şey ellerini açıp dua etmen yeterli,yada diğer varlıklardan birşey isteniyorsa hedef kişi hakkında bilgiler,vucudundan parçalar (saç,tırnak vs),kıyafetinin parçası gibi şeyler kullanılırBu ve bu tarz uygulamalardaki yegane çarpıklıkta budurHem diğer varlıklara bilgi ver onları araya sok,hemde bu uygulamada Allah'tan isteMuhatap kim burada?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

lazkizi61 : Aseracim bende yapicam insallah önce bi yüzük almam lazim ama sorum var

Öncelikle 2 rekat Allah rizasi icin namazmi kilip
Anne Baba isimlerinide yazmamiz gerekiyormu sonra o kagidin üzerine yüzügü koyup kaba koymadan 71 Besmele okuyoruz kibyleye dogrumu olmasi lazim
sonra 201 defa

Bismillahirrahmanirrahim

Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun Ve min ayatihi en halaka leküm enfüsiküm ezvacen liteskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddeten ve rahme, inne fi zalike le ayatin li kavmin yetefekkerun Ve min ayatihi halkus semavati vel ard vahtilafü elsinetiküm ve elvaniküm, inne fi zalike le ayatin lil alemiyn

71 Besmeleyi bi sefer en basta okuyoruz dimi
1 hafta boyunca 201 kere ayni saate kabi acip okuyoruz okumadan sonra kapiyoruz 7gün sonra boy abdesti aliyoruz sonra yüzügü kabdan cikarip sag yüzük parmagimiza takiyoruz her cuma 71 kere duayi okuyoruz özel günde olunca okunmuyo
Wc giderken yüzügü suya koymicaz ama dimi bi köseye koya biliriz
peki hangi gün baslamaliyiz ve dogrumu anlamisim
Allahim bütün sevenleri birbirlerine kavustursun insallah hayirsizsada hayirliya cevirir insallah Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah Allahim Aseradan ve Babaannesindende razi olsun

Canım aynı dediğin gibi olacak çok doğru anlamışsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Aseracim bende yapicam insallah önce bi yüzük almam lazim ama sorum var

Öncelikle 2 rekat Allah rizasi icin namazmi kilip
Anne Baba isimlerinide yazmamiz gerekiyormu sonra o kagidin üzerine yüzügü koyup kaba koymadan 71 Besmele okuyoruz kibyleye dogrumu olmasi lazim
sonra 201 defa
Bismillahirrahmanirrahim

Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun Ve min ayatihi en halaka leküm enfüsiküm ezvacen liteskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddeten ve rahme, inne fi zalike le ayatin li kavmin yetefekkerun Ve min ayatihi halkus semavati vel ard vahtilafü elsinetiküm ve elvaniküm, inne fi zalike le ayatin lil alemiyn
71 Besmeleyi bi sefer en basta okuyoruz dimi
1 hafta boyunca 201 kere ayni saate kabi acip okuyoruz okumadan sonra kapiyoruz 7gün sonra boy abdesti aliyoruz sonra yüzügü kabdan cikarip sag yüzük parmagimiza takiyoruz her cuma 71 kere duayi okuyoruz özel günde olunca okunmuyo
Wc giderken yüzügü suya koymicaz ama dimi bi köseye koya biliriz
peki hangi gün baslamaliyiz ve dogrumu anlamisim
Allahim bütün sevenleri birbirlerine kavustursun insallah hayirsizsada hayirliya cevirir insallah Allahim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah Allahim Aseradan ve Babaannesindende razi olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

SEVDALI amininşallah rabbim tüm ayrı olanları kavuştururhayatta çok acılar varönce sağlık tabi ama inanın bana hayatta sevipte kavuşamamak gibi kötü bi olyda yokdualarımız kabul olur hayırlı olan herkes sevdiğine gönül verdiğine kavuşur inşben inanıyorum çünkü bu dua önce tabi alahhın izniyle hayatımı yoluna sokucak ben inanıyorum öle hissediyorum öle olmasını ümid ediyorum öle olucak diye bekliyorum inan rüyamdan bende çok etkilendim buara babamla konuşup ikna edelim diyen insanlar var etrafımda hadi hayırlısı bakalım neler olucak ve daha duamın bitmesine bi kaç gün var inşcuma son okucammmmmmyüzüğümü takıcam hayırlısıyla

Çok doğru söylüyorsun SEVDALI arkadaşım, herşeyin hayırlısını dilemek lazım sağlığında, mutluluğunda, zenginliğinde Hayatta herşey hayırlıysa anlamı var Rabbim gönlüne göre versin inşaallah hakkında herşeyin gönlüne göre hayırlısıyla ve en güzel şekliyle oluşmasını diliyorum Sevgiyle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

SARIŞEKER; Aseracim tam bugün 40 gün oldu en erken 40 gün demiştin biz aksine daha çok uzaklaştik hayatim giderek daha kötü oldu bu ne biçim duaydi babanneye de dua hiç işe yaramadı valla

SARIŞEKER arkadaşım, duaları kabul edecek olan yüce Rabbimizdir Ettiğin duanın kabul olup olmayacağını, hakkında hayırlımı yoksa hayırsızmı olacağını bir tek Rabbim bilir Babaannem veya başkası hiç fark etmez, dua tavsiye ederken bu duaların birer aracı olduğunu bilir ve isteklerimize ulaşmak için temiz bir niyet, şüphelerden, hırslardan arınmış tertemiz bir kalp ve tam bir inançla okunmasını tavsiye ederler Dualar ve o duaları tertip edenler birer aracıdırlar Dilekleri kabul edecek olan sadece ve sadece Yaradanımızdır Bizim için en hayırlı olanın ne olduğunu bizler bilemeyizki, sadece O' bilebilir Senin istediğin olmuyorsa sebeplerini babaannemde değil başka şeylerde aramalısın "Bu ne biçim dua" deyip babaannemi suçlamaya çalışırken çok büyük bir hataya düşüyorsun duanı kabul edecek olan Allah'tır babaannem değil Ama eğer sen "ben okudum olmak zorunda madem buraya yazıyorsun öyleyse her okuyanın duası kabul olmalı" diyorsan dua etmeyi yanlış anlıyorsun demektir Allah'a dua ederken sanki herhangi birinden birşey istermişcesine pazarlık edip "30- 40 günde dileğim olsun, babanne öyle demiş bak dualarımı kabul etmezsen inancım sarsılır, duaları da dua tertip edenleride suçlarım yoksa!" diyemezsin Bu çok yanlış bir davranış olur SARIŞEKER arkadaşım Ayrıca dua ettiğin için mutlaka sevdiğine kavuşacağın garantisini beklemende çok yanlış, sen galiba dua etme olayının gerçek manasını anlayamamışsın Dua etmek Allah'a yönelmektir O'na yaklaşmak, sığınmak, yardım talep etmektir Dua ederken doğrudan O'na yönelirsin, O'nunla başbaşasındır duru bir kalple tam bir teslimiyet içinde kararı O'na bırakarak hayırlısının olmasını bekleyerek yaparsın bunu ama kabul edip etmeyeceğini bilemezsin çünkü O bizim için neyin doğru neyin yanlış olduğunu en iyi bilendir Dilekler kabul olmuyorsa böylesi daha hayırlı olduğu içindir buna inanabilirsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

allahım sevenleri kavuştursun inşallah amin
asera Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı Bekletmeden hemen size yazıyorum Tarifi şöyle ; Temiz ve beyaz bir kağıda önce kendi adınızı ve anne adını, sonra sevgilinin adını ve anne adını, sonra da o kişiyle ailelerin de rızası ile evlenmek istediğinizi yazıyorsunuz Birde altın yüzük gerekiyor, size ait olmalı Düşük ayar bile olabilir ama altın olması lazım Eğer yeni olursa çok daha iyi Ama yeni olmasa da oluyor Ancak başkasının yüzüğünü kullanamıyorsunuz Kendize ait olan yüzük kullanılmışsa önce tuzla iyice ovup güzelce yıkiyorsunuz öyle kullanıyorsunuz İsimlerin yazıldığı kağıdın üzerine yüzüğü koyuyorsunuz Niyet için İki rekat hacet namazı kılıyorsunuz ve niyet yapıyorsunuz

Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan"sevgilinin adını söyle ile "ben, falan kızı ve ya oğlu falan," kendi ismini söyle " hayrlı bir şekilde ailelerimizin de rızasıyla -sevgilinin adı- ile evlenmeye ve bir yuvada buluşup ailemizi kurmaya niyet ediyorum Allahım Besmele-i şerifin ve okuyacağım ayet-i kerimeler hürmetine bize bu mutluluğu bahşet ya Rabbim diyorsunuz
Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz Besmele okuması bitince o isimlerin yazılı olduğu kağıdı ve yüzüğü ağzı kapanabilecek cam bir kavanoza veya bardağa koyuyorsunuz Üzerine temiz su koyuyorsunuz bardak ya da kavanoz dolacak ama taşmayacak yani bir parmak boşluk bırakacaksınız Sonra hergün aynı saatlerde olmak üzere o içinde adınız yazılı kağıdın ve yüzüğün olduğu su ya, yazacağım ayetleri 7 gece 201 defa okuyacaksınız Okurken kapağını açacak, okuma bitince kapatacaksınız Okuma tamamlanınca kağıdı su da bırakıp yüzüğü çıkaracaksınız ve boy abdesti alıp yine aynı şekilde niyeti tekrarlayarak yüzüğü sağ elinizin yüzük parmağına takacaksınız Ama wc ye gittiğinizde yüzüğü çıkaracaksınız Evden dışarda bile olsanız wc ye girmeden çıkaracaksınız Yani İhtiyacınızı yaparken yüzük parmağınızda olmayacak Kalan zamanlarda hep parmağınızda olacak Suya okuduğunuz duayı cuma geceleri 71 kez olmak üzere dileğiniz olana kadar her cuma gecesi okuyacaksınız (Özel günlerde okmaya ara veriliyor ) En geç 3 -6 ay, en erken 40 güne kadar, (daha önce de olabilir ) sevdiğiniz sizi istemeye geliyor Küs iseniz barışıyorsunuz Aileler istemiyorsa razı oluyorlar Çok güçlü bir tertip dedi babannem, denenmiş ve sonuç alınmış olduğunu da söyledi

Suya okunacak ayet-i kerimeler

Bismillahirrahmanirrahim

Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah AMİN!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Sevginur Nickli Üyeden Alıntı

Beni çok güldürdün, Allah'ta seni güldürsün Kapının üzerine küçük bir şey yapıştır Girmeden hatırlarsın

hımmm fena fikir değil aslında
dedimki kendi kendime parmağıma ipmi bağlasam unutmamak için ama zaten parmağımdaki yüzüğü unuttuğuma göre, parmağımdaki ipin hiçbi faydası olmaz
--------------------
Canım benim madem unuttun birşey olmaz Nasıl ki orucumuzu bile unutsak Rabbim affetmiyormu? öyle düşün bunu da, ama sıklıkla yapmamaya da çalış tabiki En iyisi kendine tembih et Yani yüzüğü wc ye giderken çıkarıcaksın diye bir kaç kez söyle kendine O zaman unutmazsın Çok sevgiler güzel arkadaşım

Aseracım yaa canım benim seninle böyle yazısınca o kadar rahatlıyorumki anlatamam,nası güzel pozitif destek veriyosun
hepimzin sorularına o kadar sabırla,içten ve çabuk cvp veriyosunki,çok çok tşk canım benim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

siyahinci83 :aseracım yaaa 2oldu lavaboya girerken yüzüğü cıkarmayı unutuyorum yaa ( off nası kızıyom kendime
bende bi bardak su içsem 3kere tuvalete gidiyom yaniiii,günde kaç kere gittiğim ben bile bilmiom
yüzüğü cıkarmayı unutmak nası bi olumsuz etki yapıyodu ( ?
oluşum sürecinimi geciktiriodu ?

Canım benim madem unuttun birşey olmaz Nasıl ki orucumuzu bile unutsak Rabbim affetmiyormu? öyle düşün bunu da, ama sıklıkla yapmamaya da çalış tabiki En iyisi kendine tembih et Yani yüzüğü wc ye giderken çıkarıcaksın diye bir kaç kez söyle kendine O zaman unutmazsın Çok sevgiler güzel arkadaşım
--------------------
cosmos : Allah razı olsun asera senden ve babaannenden, tam ümidi kesmek üzereyken yine heycanlandım yüzüğümü alır almaz başlayacağım inşallah Rabbim hepimizin dileğini kabul eder biz çok uzun zamandır tanışıyoruz bişeylerde paylaşıyoruz benim ona olan aşkım karasevdaya dönüşmüş durumda ne yapsam vazgeçemiyorum o da bana normal arkadaştan öte ilgili ama bi türlü ne ben ona açılabildim ne de o bana bu uygulama bizede uyar umarım tekrar çok teşekkürler babaannenin ellerinden öpüyorum

Merhaba cosmos, sen niyetini ona göre yap inşallah Rabbim yardım edecektir Herşey onun elinde O kendisine yönelip isteyenin dileğini en hayırlı tarafından verir daima Yeterki sen kalben ona yönel ve bağlan Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #9
Prof. Dr. Sinsi

Allah razı olsun asera senden ve babaannenden, tam ümidi kesmek üzereyken yine heycanlandım yüzüğümü alır almaz başlayacağım inşallah Rabbim hepimizin dileğini kabul eder biz çok uzun zamandır tanışıyoruz bişeylerde paylaşıyoruz benim ona olan aşkım karasevdaya dönüşmüş durumda ne yapsam vazgeçemiyorum o da bana normal arkadaştan öte ilgili ama bi türlü ne ben ona açılabildim ne de o bana bu uygulama bizede uyar umarım tekrar çok teşekkürler babaannenin ellerinden öpüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #10
Prof. Dr. Sinsi

Nogay : peki bu yüzüğü ömür boyumu takacaz yüzüğü çıkarttığımızda etkisi kalmayacak mı

Merhaba Nogay, Evlilik yoluna girene kadar taşıyacaksın canım, söz nişan olduğunda ve evlendiğinde artık parmağında evlilik yüzüğün olacağı için dua ederek kullanmış olduğunu da ister hatıra olarak saklarsın, istersen denize atarsın Orasına sen karar veriyorsun Ama bence bir yerlerde tutman daha iyi olur Aşkın ve mutluluğun korunmuş olur böylece Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #11
Prof. Dr. Sinsi

asera Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar, babaannem beklediğiniz sevgiliyle kavuşma formulünü ve duasını verdi ve nasıl uygulanacağını da anlattı Bekletmeden hemen size yazıyorum Tarifi şöyle ; Temiz ve beyaz bir kağıda önce kendi adınızı ve anne adını, sonra sevgilinin adını ve anne adını, sonra da o kişiyle ailelerin de rızası ile evlenmek istediğinizi yazıyorsunuz Birde altın yüzük gerekiyor, size ait olmalı Düşük ayar bile olabilir ama altın olması lazım Eğer yeni olursa çok daha iyi Ama yeni olmasa da oluyor Ancak başkasının yüzüğünü kullanamıyorsunuz Kendize ait olan yüzük kullanılmışsa önce tuzla iyice ovup güzelce yıkiyorsunuz öyle kullanıyorsunuz İsimlerin yazıldığı kağıdın üzerine yüzüğü koyuyorsunuz Niyet için İki rekat hacet namazı kılıyorsunuz ve niyet yapıyorsunuz

Şöyle ki; "Falan oğlu veya kızı, falan"sevgilinin adını söyle ile "ben, falan kızı ve ya oğlu falan," kendi ismini söyle " hayrlı bir şekilde ailelerimizin de rızasıyla -sevgilinin adı- ile evlenmeye ve bir yuvada buluşup ailemizi kurmaya niyet ediyorum Allahım Besmele-i şerifin ve okuyacağım ayet-i kerimeler hürmetine bize bu mutluluğu bahşet ya Rabbim diyorsunuz
Sonra Yazdığınız ve üzerine yüzüğü koyduğunuz kağıdı önünüze alıp 71 tane besmele okuyorsunuz Besmele okuması bitince o isimlerin yazılı olduğu kağıdı ve yüzüğü ağzı kapanabilecek cam bir kavanoza veya bardağa koyuyorsunuz Üzerine temiz su koyuyorsunuz bardak ya da kavanoz dolacak ama taşmayacak yani bir parmak boşluk bırakacaksınız Sonra hergün aynı saatlerde olmak üzere o içinde adınız yazılı kağıdın ve yüzüğün olduğu su ya, yazacağım ayetleri 7 gece 201 defa okuyacaksınız Okurken kapağını açacak, okuma bitince kapatacaksınız Okuma tamamlanınca kağıdı su da bırakıp yüzüğü çıkaracaksınız ve boy abdesti alıp yine aynı şekilde niyeti tekrarlayarak yüzüğü sağ elinizin yüzük parmağına takacaksınız Ama wc ye gittiğinizde yüzüğü çıkaracaksınız Evden dışarda bile olsanız wc ye girmeden çıkaracaksınız Yani İhtiyacınızı yaparken yüzük parmağınızda olmayacak Kalan zamanlarda hep parmağınızda olacak Suya okuduğunuz duayı cuma geceleri 71 kez olmak üzere dileğiniz olana kadar her cuma gecesi okuyacaksınız (Özel günlerde okmaya ara veriliyor ) En geç 3 -6 ay, en erken 40 güne kadar, (daha önce de olabilir ) sevdiğiniz sizi istemeye geliyor Küs iseniz barışıyorsunuz Aileler istemiyorsa razı oluyorlar Çok güçlü bir tertip dedi babannem, denenmiş ve sonuç alınmış olduğunu da söyledi

Suya okunacak ayet-i kerimeler

Bismillahirrahmanirrahim

Rabbim hepinizi sevdiğine kavuştursun inşallah AMİN!!!

peki bu yüzüğü ömür boyumu takacaz yüzüğü çıkarttığımızda etkisi kalmayacak mı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #12
Prof. Dr. Sinsi

Sevgili ölügelin7, yaşadıkların kolay şeyler değil burası bir gerçek Ancak sana şunu söylemek istiyorum; hayatta bazen istediklerimiz, istediğimiz gibi gerçekleşemiyor sebebi de bizim için en hayırlısı neyse onun olması Çünkü Allah herşeyin en doğrusunu biliyor Sen Eşini geri döndürmek için çok çabaladın, dualar ettin, babaannem en başta olmak üzere, senin için yürekten dua eden insanlar oldu burada Sonuca baktığımızda en hayırlısı buymuş demekki zeynepciğim Sen eşini bir saplantı haline getirmişsin ve onu geri getirme konusunda kendinle inatlaşmaya girmişsin Senin için yapılan bunca dua, bunca yakarış, sen kendinde neler yaptın biliyorsun bunları Olmuyor, bu adam geri gelmiyorsa ve iş boşanma aşamasına geldiyse, yapılacak birşey yok demekki Allah seni daha büyük tehlikelerden koruyor inan Senin hayatın önemli, mutsuz bir beraberlikten kimseye hayır gelmezki canım benim Onu aklından sil artık ve yeni bir hayata hazırla kendini Babaannem demişti bana eğer bu adam zeynep için hayırlı değilse biter diye Şimdi söyliyeceğim babaanneme senin hakkında hayırlısı neyse onun olması için yeniden dua etsin Sende kendi değerinin farkına var artık canım Çok tatlı ve temiz kalpli bir kızsın elbet seninde yüzün gülecektir buna inan yeter
Tüm kalbimle mutlu olmanı diliyorum Sevgiyle kal

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #13
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba ölügelin7, babaannem gerçektende hem çok bilgili hemde çok iyi yürekli biridir ve karşılıksız yardım ve iyilik yapmayı çok sever Senin forumda yazdığın sıkıntılarını ve yaşadıklarını ona anlattığımda çok üzülmüştü ve sana iki hafta boyunca durmadan hergün, hayatındaki herşeyin hayırla sonuçlanması için de dua etmişti Hatta seni rüyasında bile görmüştü O zaman sana aktarmıştım bunu Yani sen onu tanımıyorsun ama o seni tanıyor

[/QUOTE]

evet demiştın duygulanmısdım tesekkur et ona ellerınden opuyorum su gucluı terkıplerden benım için yapabılse keske cunku bosanıyorummmmmmmmmmmmmm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #14
Prof. Dr. Sinsi

qazwsxdc: asera duayi okurken busekilde uygulamask olmazmi niyet edip 71 besmele ve hergun yazdign duayi okusk? cunku ailemin dikkatini cekmek istemiyorumda

Canım bu bir formüldür Farklı okumak etkisini de değiştir dileğin gerçekleşmesini geciktirir
-----------------------------------------------------------------------------------------
nihancım : sevgilimiz yoksa birisinin olması için uygulanır mı acaba babaanneye sorsanız selamlar

Bu tertib birbirlerini sevip de bir türlü evlenemeyen sevgililerin kavuşması içindir Ne için olduğu ve nasıl uygulanacağı anlaşılır şekilde tarif edilmiştir Sevgili bulmak için başka formüller denemelisin sanırım forumda bu tip dualar da var
--------------------------------------------------------------------------------------

faalconi formes: ya arkadaslar bu duayla sevgiliini geri getiren varmı

Bu dua sevgililerin kavuşumu içindir Terkeden birini geri getirebilir ama sevgili de dönmek istyorsa ve nasıl geri döneceğini bilemiyorsa işe yarar
-----------------------------------------------------------------------------------------------
inursal:Özür dileyerek soruyorum okuyacağımız duada "leküm enfisiküm" derken bu iki kelimenin arasına "min" gelecek mi acaba

Evet inursal arkadaşım geliyor Yazarken eksik bırakmış olabileceği hiç aklıma gelmemişti Çok teşekkürler Tekrar düzelterek yazıyorum

Bismillahirrahmanirrahim

Ve min ayatihi en halakaküm min turabin sümme iza entüm beşerun tenteşirun Ve min ayatihi en halaka leküm min enfüsiküm ezvacen liteskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddeten ve rahme, inne fi zalike le ayatin li kavmin yetefekkerun Ve min ayatihi halkus semavati vel ard vahtilafü elsinetiküm ve elvaniküm, inne fi zalike le ayatin lil alemiyn

Okurken en başta bir kez besmele okuyup her okuma da tekrar besmele çekmeden de devam edebilirsin canım
-----------------------------------------------------------------------

dioraddict:simdi yuzuk hakkindaki sorularimi sorayim da ona gore yarin alacam insallah yuzuk sari altindan mi olacak beyaz altindan olsa olur mu? bir de alyans gibi mi olacak yuzuk? yani topaz veya safir tasli altin bir yuzuk olabilir mi?
babamin yaninda alyans gibi takamam diye dusunuyorum, yarina kadar kurban olayim bana haber edin, ona gore o yuzuk pahalanmadan alacam

Canım, plastik dışında her türden yüzük kullanabilirsin Yani altın da olur gümüş de Su da duracağı için bozulup paslanmayacak bir yüzük yeterli olacaktır taşlı yada taşsız olması fark etmez

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #15
Prof. Dr. Sinsi

sefanazan: asera babaannene saygı ve hürmetlerimi iletir kendisine sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim benimde bir ricam var bu konudada bilgisi varsa yardımcı olursa ben ve benim gibiler inan çok minnettar kalacagız evine ve çocuklarına karşı sorumsuz içen sürekli gezen kendi keyfine göre yaşayan bir erkek için ne yapılabilir yardımcı olursanız minnettar kalacagım

Merhaba sefanazan, sorduğun soru ile ilgili babaannemle konuşacağım inşallah Senin için birşeyleri vardır mutlaka bilgilendiririm seni canım
-------------------------------------------------------------------------------------------

sultan Nickli Üyeden Alıntı

asera cim evlenmek icin olan duayi veriverse babaannen bir zahmet,cok memnun olurdum,en kisa zamanda hayirlisiyla evlenmek icin bir dua varmiymis

Lollalolla : asera bende istiyorum bu konunun içinde mi vereceksiniz ? yoksa ayrı başlık mı açacaksınız ?
Öncelikle sevgili babaannenizin ellerinden sevgiyle öpüğyorum Ve sizede
ayrıca tşk ediyorum

Merhaba,sultan ve Lollalolla, hayırlı bir eş ile evlenmek ve bu konuda kısmet açıklığı için babaannemin verdiği dua çalışmasını ayrı bir başlık açarak yazacağım inşallah Siteyi takip ederseniz göreceksiniz Sevgiler
--------------------
Rabbena merhaba, sorduğun soru ile ilgili cevabı bu sayfada verdim oradan okuyabilirsin canım Sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com