|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aranızın, derece, düzelmesi, eski, etkilidir, gelmesi, haline, sevgilinizle |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirarkadaşlar burayı 1 yıldır takip ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirarkadaşlar büyü yapılırkende allahın ismi kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arayıp sormayan biri bi anada nasıl arayabilirki ![]() ![]() ![]() büyü insan iradesini elinden almak sanatıdır ![]() bu işlem kesinlikle büyüdür ve en büyük günahtır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirBen mavi sakali actigi bu konuyla tanidim, bana cok yardimci oldu, hic kirmadi, bir kardesi gibi sahip cikti, elinden gelen hertürlü yardimi yapti ve halada yapmakda, ve bunu Allah rizasi icin yapti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirmedusac Nickli Üyeden Alıntı Çoğu kişi bildiği faydalı bilgileri başkasıyla paylaşmaz, bencildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah bütün dualarımızı duyar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben çok sevdiğim ve sevildiğim birinden ayrıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkesin gönlüne göre bir hayat diliyorum ![]() ![]() ![]() çok güzel söylemişsin mudusac sanki içimden geçenleri yazmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir[QUOTE=secret_garden;2115756] uniboy Nickli Üyeden Alıntı bismillahirrahmanirrahıym [B]Allahümmec'al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey'in kadiyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uniboy bu duanın o kısmı herkesin kafasını karıştırdı ![]() ![]() eğer erkek kız için okuyorsa önce: anne ismi binti (kızın ismi) fi kalbin anne ismi ibni erkek ismi şeklinde olacak ![]() ![]() sevgiyle bu konuda bende sana katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidiruniboy Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar bu dua cin çağrıştırıyor dikkat ediniz bu nedir ya buraya dua yazıyorsunuz duanın türkçe çevirisini tam olarak bilmeden paylaşmayınız dikkat ediniz! --- Sonraki mesaj --- bakınız duayı bir kere okudum cin geldi cin bana yaklaşamıyor uzak duruyor zaten yüzlerini çeviremezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaşım sen bizle maytap mı geçiyon? ))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirarkadaşlar bu dua cin çağrıştırıyor dikkat ediniz bu nedir ya buraya dua yazıyorsunuz duanın türkçe çevirisini tam olarak bilmeden paylaşmayınız dikkat ediniz! --- Sonraki mesaj --- bakınız duayı bir kere okudum cin geldi cin bana yaklaşamıyor uzak duruyor zaten yüzlerini çeviremezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir[QUOTE=uniboy;2115729]bismillahirrahmanirrahıym [B]Allahümmec'al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey'in kadiyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uniboy bu duanın o kısmı herkesin kafasını karıştırdı ![]() ![]() eğer erkek kız için okuyorsa önce: anne ismi binti (kızın ismi) fi kalbin anne ismi ibni erkek ismi şeklinde olacak ![]() ![]() sevgiyle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirSevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidir Selamunaleykum kardeşlerim böylesine güzel bir siteyi kuran bizleri bir araya getiren saygıdeğer lahuti ailesinden ALLAH cc razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evvelasında şu sözümü belirtmek isterimki bu ve diğer tüm duaları; kardeşlerim kafalarına estiği vakit hangi gün uygun ise kendilere o gün yaparlar bu son derece yanlışdır ve sonuç alamazlar her duanın bir yapılış zamanı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evvelasında en önemlisi temiz elbiseler giyilip abdest alınır ![]() ![]() ![]() burada örnek olarak: erkeğin adı: fatma oğlu ömer dir ![]() ![]() bismillahirrahmanirrahıym Allahümmec'al li min emri haza ferecen ve mahrecen inneke ala külli şey'in kadiyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okuduğun kağıdı katlayıp bir gevşenlik içine koy ve boynunda taşı ![]() ![]() bu dua günde 44 defa okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirBurçak Nickli Üyeden Alıntı annnesinin ismini bilmiyorum peki ne olacak cok ıstıyorum okumak duayıyı lutfen bılgısı olan arkadaslar bana yardmm edeıbilirr mi sımdıden tesekkuur ederiimm ![]() ![]() ![]() ana ismine havva diyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- uzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı bana gayet mantikli geldi Mavisakal sagol paylasimin icin, ve uzerine gidenlere,didikleyenlere soyluyorum bende dua paylastim banada birton kir atildi sarlatan para duskunu bile denildi (hic kimseden para filan istememisimdir hala guluyorum bu lafa) yapmayin boyle kir aticaginiza sizlerde biseyler paylasin etrafa zarariniz degil faydaniz olsun ![]() ![]() ![]() Allah razı olsun kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece EtkilidirDefalarca paylaştım defalarca söyledim arkadaşlar belki öyle okudunuz etkisini gördünüz ama bu bana göre rastlantı çünki dua zamanının hesabı çok daha farklıdır 20-25 dakika süren bir işlemdir ebced hesabından tutunki bir çok kutsal harf ve sayılardanda anlamaınız gerekir en azından şems mertebesine erişmiş olmanız gerekir bu paylaştığınız dua saatleri sıradan söylenmiş zamanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirmavisakal sana öncelikle bir soru sornak istiyorum ben sevdiğimle ayrıldım daha doğrusu onu kırdım gönlünü alamıyorrum ve ayrılmak istmeiyorum ama hayırlısı böyleyse diye de rabbime bırakıyorum lakin bu duayı görünce yapmak istedim onu çok seviyorum oda seviyor böyle hissediyorum peki armızdaki kırgınlığın kalkmasında da yardımcı olurmu lakin yurtdışında 1 ay sonra döncek uzağada tesiri olurmu arkadaşlar ben burda paylaştım yıldızlar ve çalışma saatleri diye ordan bakabilirsiniz vede sevdiğiniz kişinin burcunu bilip onun günü ve gecesine göre okuyunuz çok daha tesirli oluyor mesela benim sevgilimin okuma günü perşembeydi ben o zaman yaptım ertesi aradı günler ve gecelere inanıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirbelki daha zamanı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevmek güzel Nickli Üyeden Alıntı zaten duayı baştan sona kadar dikkatle okudum yapılan yorumlarıda ilk sayfasından son sayfasına kadar tek tek okuyup öylece duayı okumaya karar vermiştim zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sizide suçlamıorum ayrıca yanlış anlaşılmasın lütfen bunuda ekleyeyim dedim gönül isterki herkesin dualrı kabul olsun ama olmayınca olmuyor demekki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirzaten duayı baştan sona kadar dikkatle okudum yapılan yorumlarıda ilk sayfasından son sayfasına kadar tek tek okuyup öylece duayı okumaya karar vermiştim zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sizide suçlamıorum ayrıca yanlış anlaşılmasın lütfen bunuda ekleyeyim dedim gönül isterki herkesin dualrı kabul olsun ama olmayınca olmuyor demekki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgilinizle Aranızın Düzelmesi Eski Haline Gelmesi için ve Son Derece Etkilidirsevmek güzel Nickli Üyeden Alıntı evet dediğiniz gibi ben bu siteye yeni kaydoldum çünki duanızı görüp hemen büyük bir heves ve ümitle okumaya başladım inanrarak ve içtenlikle okundum hatta okurken duamın kabul olduğunu kalbimden hissetmiş gibi oldum ve çok şükürki duam kabul oluo galiba diyede sevindim diyede yazdım ama hergün üstüste okumama rağmen bir sonuç almadığımı ve bununla beraber bende tam tersi bi etki oluşturup bende karşımdaki kişiyi arama isteği uyandırdığını yazdım ve neden bende böle bi ters etki oluşturuo diyede size sordum mavisakal ama bugün gelen cevabınıza bakıorumda beni şarlatanlıkla suçlayıp ne malum olduğu belli olmayan kişiler diyede hoş olmayan suçlamalar yazdığınızı görüorum bu hiç hoş bi şey değil kaldıki ben size herhangi bi suçlamada bulunmadığım halde beni bu sözlerle suçlamanız çok yanlış şaşkınlıkla bu cevabınızı okudum ve hayretler içerisinde kaldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel kardeşim ne yazdığını iyice bir oku lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- sen&ben Nickli Üyeden Alıntı merhaba, yildizlarin hayir saatleri altinda saat 1 utarit saat 8 utarit diye iki kere geciyor, simdi ben bu duayi carsamba saat kacta baslasam uyugun olur? yoksam saat 1 dedigi saliyi carsambaya baglayan gece 1 olarakmi anlamam lazim?örnegin sabah 8 ilk besi okusam gün boyu okunacak adedini tamamlayabilirmiyim? yoksam okunacak belirli saatler varmi ben tam anlayamadim ![]() lütfen yardimci olunda duayi hakkiyla okuyub eda edeyim ![]() Duanın ortak zamanı çarşamba günüdür tavsiyem sabah namazından sonradır ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- kahvehl Nickli Üyeden Alıntı bence de yapmak istemeyen ve inanmayan okumasın duayı ![]() ![]() ![]() ![]() elbette ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|